Dan Sonra'yı seçmek de orada görünce aklıma geldi canım ben.Sinsirella olarak yine herşeye bakmışsın.![]()
Dan Sonra'yı seçmek de orada görünce aklıma geldi canım ben.Sinsirella olarak yine herşeye bakmışsın.![]()
Yarı finalde Dansöz'ü seçmiş olsam şampiyon olabilirdim belki de@Bully a tekmeyi atmıştık![]()
![]()
Dansözü seçse sana atacaktık yanı finale çıkmadan şampiyonluk düşünüyor hele bir çıkalımda şampiyonluğu kalsın![]()
![]()
@sokak sanati
Bir hafta sonra yine alırsın yarışmayı bence kesin MayısKralı ve Ya Kerem yine bırakırSon haftam. Arkamdan ağla yaa.![]()
Bir hafta sonra yine alırsın yarışmayı bence kesin MayısKralı ve Ya Kerem yine bırakır![]()
Kız serhat zaten hep orasını burasını açıp bekliyordu
13 mü 12 mi.Bu hafta görevine son verip kovduğum yardımcım, yedek sunucu @sokak sanati'nin oyları:
Atiye - Kal (En sevdiklerimden. Küçük Sırlar.)
Shawn Mendes 12 Puan (Baya iyiler.)
Rihanna 12 Puan (Shakira bozmuş biraz sesiyle)
Çıkmaz Sokaklar 10 Puan
Dan Sobravo 9 Puan
Manga 8 Puan
Şebnem Ferah 7 Puan
Hoşgeldin 6 Puan
Murat Boz 6 Puan
Ömrüm Yeter mi 6 Puan
Oğuzhan Koç 6 Puan (Diğer diyetleri daha iyiydi.)
İçimdeki Sen 5 Puan. (Sevmiyorum bunları)
Sıla, Erol Evgin - 3 Puan (Rezalet)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx @Felon
Şarkımı nasıl buldun.
Bir hafta sonra yine alırsın yarışmayı bence kesin MayısKralı ve Ya Kerem yine bırakır![]()
Tam gaz devam ediyoruz. Catlayin.Halk size güvenmiyor @MayısKralı @kerem
Zaten Mayıs kuralı oy bile vermedi. Ne kadar bağlı yarışmaya görün![]()
Şizofren oldu o@Maskeli Fedai de sorun yok diyemiyorum tabi![]()
![]()
Kendini ben sanan birine daha düne kadar
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @kerem @sokak sanati @mrt-06
kime oy yollucazBu hafta görevine son verip kovduğum yardımcım, yedek sunucu @sokak sanati'nin oyları:
Atiye - Kal (En sevdiklerimden. Küçük Sırlar.)
Shawn Mendes 12 Puan (Baya iyiler.)
Rihanna 12 Puan (Shakira bozmuş biraz sesiyle)
Çıkmaz Sokaklar 10 Puan
Dan Sobravo 9 Puan
Manga 8 Puan
Şebnem Ferah 7 Puan
Hoşgeldin 6 Puan
Murat Boz 6 Puan
Ömrüm Yeter mi 6 Puan
Oğuzhan Koç 6 Puan (Diğer diyetleri daha iyiydi.)
İçimdeki Sen 5 Puan. (Sevmiyorum bunları)
Sıla, Erol Evgin - 3 Puan (Rezalet)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Çiğdem @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx @Felon
Ben halk değilim yarışmacıyımHalk size güvenmiyor @MayısKralı @kerem
Zaten Mayıs kuralı oy bile vermedi. Ne kadar bağlı yarışmaya görün![]()