- Reaksiyon puanı
- 57,084
- Puanı
- 1,061
Ne Grammy'si be Kral Müzik yaptık yeter.Kız Grammy müzik ödülü müzikFilmlerle alakalı değilHadi Grammy yap
Ay dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık.Yalnız Gülben'e verilen ödüller bile elinde patlıyor artık ne kadar hak ediyor ne kadar hak etmiyor sen düşün.
Senden baska oy veren olmadı için mecbur diğerini seçtim filmler kazanmasın diyeKız Grammy müzik ödülü müzikFilmlerle alakalı değilHadi Grammy yap
Yazık yazık yazık cık cık cıkSenden baska oy veren olmadı için mecbur diğerini seçtim filmler kazanmasın diye@mrt-06 @Bully @sokak sanati @kerem
Filmm etkinliğiyle karıstırdılar cnm ona bende karşıyım seçilmemesi için uğraşıyorumAnam baksana Oscar diyorlar ben hayatımda oscar izlemedim birde müziğini mi bulcam.
bunlar ne yapıyor benim bölüm sayıma göre il belirliyorlar 331 il olmadığı için 31 ilFilmm etkinliğiyle karıstırdılar cnm ona bende karşıyım seçilmemesi için uğraşıyorum
Öfff katır diyorum performans istiyorum ben performans. Grammy, mtv, ama mama fark etmıyoooorrr!!!!! Sanki oscar müziklerinde performans var. Gıy gıy mıy mıyBen MTV ve AMA'da istiyorum.
Beni yalanuz bırakanlar utansın @sokak sanati @kerem
Oyunu gericekip gelebilirsin yanımaYaşı itibari ile ses sevmiyor pek@Forumdash
@sokak sanati ları yüz kere oy değiştirdi hadi sende fav10 etkinliğine değiştirÖfff katır diyorum performans istiyorum ben performans. Grammy, mtv, ama mama fark etmıyoooorrr!!!!! Sanki oscar müziklerinde performans var. Gıy gıy mıy mıy
Beni yalanuz bırakanlar utansın @sokak sanati @kerem
Benim Albümümü sal hemen kariyerime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.Sen gerçekten fazladan bir boğaz gibisin
Kim cnmbunlar ne yapıyor benim bölüm sayıma göre il belirliyorlar 331 il olmadığı için 31 il@Çiğdem
Oyunu gericekip gelebilirsin yanımaİstediğin gibi grültü yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?