TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Sonuçlar)

6. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Oscar'a Aday Olan Film Şarkıları

Oy: 14 43.8%
  • Grammy Ödüllüne Aday Olmuş Şarkılar

Oy: 1 3.1%
  • En Favori Şarkı Yarışmasında Çeyrek Finale Kalmış Yerli-Yabancı Şarkılar

Oy: 17 53.1%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Kategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..

Ben bırakınca yarışma çok bozdu:(

Kategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..
yabancıda kötü olduğunu biliyorum @mrt-06

Yeşilçam şarkıları yapmıstık yine olabilir ve 90lar pop 2000ler pop gibi evet sonra rock türk şarkılar arabesk türk şarkılar yanı kral tv eskiden bir sürü dal üretiyordu çok var :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Yeşilçam şarkıları yapmıstık yine olabilir ve 90lar pop 2000ler pop gibi evet sonra rock türk şarkılar arabesk türk şarkılar yanı kral tv eskiden bir sürü dal üretiyordu çok var :A
en son seçtiği şarkı beni şaşırttı batuhankaralar seçer dedim @mrt-06 seçer demedim @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben yabancı ağırlıklı dinlesem de ilk günden beri o şekildr kategorilere oy vermedim. Bana da çok sıkıcı geliyor Oscar falan. Daha herkese hitap eden ve yarış durumunu artıran haftaları seviyorum. 80ler haftasının havası mesela hiç olmadı daha sonra.

• Beğendim
Reactions: Angelica and mrt-06