Sen katılmıs ve elenmiş gibi düşün 1 hafta için okadar zahmete girmeyelim @sokak sanatiBenim Albümümü sal hemen kariyerime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.
Sen katılmıs ve elenmiş gibi düşün 1 hafta için okadar zahmete girmeyelim @sokak sanatiBenim Albümümü sal hemen kariyerime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.
söylemiyim arka sokakların senaristi anlamış sokağa çıkma yasağı olacağını bir sezon finalini çekmek istedilerKim cnm
Kategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..
Bittimi çekimlerisöylemiyim arka sokakların senaristi anlamış sokağa çıkma yasağı olacağını bir sezon finalini çekmek istediler
yabancıda kötü olduğunu biliyorum @mrt-06Kategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..
@mrt-06 ya dediğini düşünüyorum@sokak sanati ları yüz kere oy değiştirdi hadi sende fav10 etkinliğine değiştir @mrt-06
Boşa ateş etmeyelim. Oscar araştırıp biraz kültürlensinler. @bazinga 'nın yıllardır yapmaya çalıştığını yaptık
ara verdiler iki hafta önce yayın devam @ÇiğdemBittimi çekimleri
Yeşilçam şarkıları yapmıstık yine olabilir ve 90lar pop 2000ler pop gibi evet sonra rock türk şarkılar arabesk türk şarkılar yanı kral tv eskiden bir sürü dal üretiyordu çok varKategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..
Ne demiştim
Hızır gibi yetiştin.
sokağa çıkma yasağı geldi 2 günlüğüne @ÇiğdemEşkiya çekimlere devam ediyor
Seni aradı gözlerim, oyladığın kısmı oyladim bende umarım kazanırHızır gibi yetiştin.
Bu yorumlarınızı şampiyon olduğum zaman gün yuzune tekrar çıkarıcam.Sen katılmıs ve elenmiş gibi düşün 1 hafta için okadar zahmete girmeyelim @sokak sanati
Ben yabancı ağırlıklı dinlesem de ilk günden beri o şekildr kategorilere oy vermedim. Bana da çok sıkıcı geliyor Oscar falan. Daha herkese hitap eden ve yarış durumunu artıran haftaları seviyorum. 80ler haftasının havası mesela hiç olmadı daha sonra.Kategoriler seçilirken çoğulcul bakılmalı, hadi Oscar oldu Grammy yerine atıyorum yeşilçam müzikleri olsun ne biliyim türkülerimiz olsun ne biliyim 2000 - 2005 arası pop şarkıları olsun.. Cidden bu şekilde olması şahsi fikrim, yarışmanın yarış zevkini düşürüyor..
Oy değiştir dedin yaNe demiştim
Hee Ona katılmayanlar da utansınOscara davet ediyordu ya her yıl onu diyorum