- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Ne Grammy'si be Kral Müzik yaptık yeter.Kız Grammy müzik ödülü müzik Filmlerle alakalı değil Hadi Grammy yap
Ay dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık.Yalnız Gülben'e verilen ödüller bile elinde patlıyor artık ne kadar hak ediyor ne kadar hak etmiyor sen düşün.
Senden baska oy veren olmadı için mecbur diğerini seçtim filmler kazanmasın diye @mrt-06 @Bully @sokak sanati @keremKız Grammy müzik ödülü müzik Filmlerle alakalı değil Hadi Grammy yap
Oldu olacak Emmy de yapın @sokak sanatiNe Grammy'si be Kral Müzik yaptık yeter.
Giderayak harikasın yine@alperuz son haftamda da skandallar bitmiyor
Yazık yazık yazık cık cık cıkSenden baska oy veren olmadı için mecbur diğerini seçtim filmler kazanmasın diye @mrt-06 @Bully @sokak sanati @kerem
Filmm etkinliğiyle karıstırdılar cnm ona bende karşıyım seçilmemesi için uğraşıyorumAnam baksana Oscar diyorlar ben hayatımda oscar izlemedim birde müziğini mi bulcam.
Oldu olacak Emmy de yapın @sokak sanati
Tek başına biraz tuhaf kalmıssın orda abicim @sokak sanatiYazık yazık yazık cık cık cık
bunlar ne yapıyor benim bölüm sayıma göre il belirliyorlar 331 il olmadığı için 31 il @ÇiğdemFilmm etkinliğiyle karıstırdılar cnm ona bende karşıyım seçilmemesi için uğraşıyorum
Tek başına biraz tuhaf kalmıssın orda abicim @sokak sanati
Öfff katır diyorum performans istiyorum ben performans. Grammy, mtv, ama mama fark etmıyoooorrr!!!!! Sanki oscar müziklerinde performans var. Gıy gıy mıy mıyBen MTV ve AMA'da istiyorum.
Beni yalanuz bırakanlar utansın @sokak sanati @keremTek başına biraz tuhaf kalmıssın orda abicim @sokak sanati
Oyunu gericekip gelebilirsin yanıma İstediğin gibi grültü yapYaşı itibari ile ses sevmiyor pek @Forumdash
@sokak sanati ları yüz kere oy değiştirdi hadi sende fav10 etkinliğine değiştir @mrt-06Öfff katır diyorum performans istiyorum ben performans. Grammy, mtv, ama mama fark etmıyoooorrr!!!!! Sanki oscar müziklerinde performans var. Gıy gıy mıy mıy
Beni yalanuz bırakanlar utansın @sokak sanati @kerem
Benim Albümümü sal hemen kariyerime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.Sen gerçekten fazladan bir boğaz gibisin
Kim cnmbunlar ne yapıyor benim bölüm sayıma göre il belirliyorlar 331 il olmadığı için 31 il @Çiğdem
Oyunu gericekip gelebilirsin yanıma İstediğin gibi grültü yap