- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Oda zor zamanlar geçirdi aldırma çok
Haftaya gidiciymişsin diyollaaağğ, doğru muTelefon bile bana hakaret etmeni istemiyor bence bana laf ederken iki kez düşün.
Ben de diyorum nolduOda zor zamanlar geçirdi aldırma çok
Ben de diyorum noldu
Efsun Atahan'a bir saygısızlıktır buTura-b-l-a kelimesini Turabi yapıyordu direk birde.
Efsun Atahan'a bir saygısızlıktır bu
@sokak sanati oy değiştirme seçeneğini kapat bir daha. Açık olmasın.
Mini minnacık bir kaos çıkartıp, yürekleri ağızlara getirdik ne var bunda, aaaa@sokak sanati oy değiştirme seçeneğini kapat bir daha. Açık olmasın.
Senin aleyhine ilerliyor ama baksana.Öyle eğlenceli olmuyor. Biz gerilimden ekmek yeriz
Mini minnacık bir kaos çıkartıp, yürekleri ağızlara getirdik ne var bunda, aaaa
Program prestijimizi korumak ilk görevimiz. @sokak sanati yeterince batırdı, neyse son haftası zaten.Mini minnacık bir kaos çıkartıp, yürekleri ağızlara getirdik ne var bunda, aaaa
Senin aleyhine ilerliyor ama baksana.
Kaos çıkaracağım diye programın imajını zedelemene izin yok.
Birsen Altuntaş veya Ranoş teyze demedikçe inanmayın bomba gibi geliyoruz yine.Haftaya gidiciymişsin diyollaaağğ, doğru mu
Program prestijimizi korumak ilk görevimiz. @sokak sanati yeterince batırdı, neyse son haftası zaten.
Çocuk reyting için uğraşıyor, adeta yeni nesil AcunProgram prestijimizi korumak ilk görevimiz. @sokak sanati yeterince batırdı, neyse son haftası zaten.
Haftaya gidiciymişsin diyollaaağğ, doğru mu
Çocuk reyting için uğraşıyor, adeta yeni nesil Acun
Bu hafta güzel bir kumpas ile kurtuluyoruz
Çocuk reyting için uğraşıyor, adeta yeni nesil Acun
Reyting ilk hedefimiz değil, az reyting alalım ama elitliğimizi, kalitemizi koruyalım. UTC olmak gibi varken SAK gibi olmaya gerek yok.Sanırsın Kim Milyoner Olmak ister. Ne imajı var boş boş konuşuyor eğleniyoruz işte.
Sadece biraz rahatsız etmek istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?