- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Çoğu kişi görmemiştir oylarımı
1 mesaj altıdaydı nasıl görmediler
Çoğu kişi görmemiştir oylarımı
Genel olarak yazdım canım.Canım ben senin puanını görünce üzdün dedim ama vicdan yaptırmak amacıyla demedim asla. Üstelik kimin hangi şarkıyla katıldığı da konuda yazmıyordu yani asla isme göre oy vermedim. Dinlediğime göre oy verdim, umarım bana dememişsindir.
Biraz sinirlerim bozuldu.@mrt-06 Yallahları ben reyting olsun diye yazdım bilgin olsun. Affet üzdüysem.
Kimse tepki vermemiş1 mesaj altıdaydı nasıl görmediler
Genel olarak yazdım canım.
Biraz sinirlerim bozuldu.
Kimse tepki vermemiş
ben o şarkı senin olduğunu bilmiyordum @batuhankaralar ın zannediyordum @mrt-06Genel olarak yazdım canım.
Biraz sinirlerim bozuldu.
Dolaylı olarak bu yoruma katılıyorum.Ayrıca yabancı şarkılara düşman arkadaşlara tavsiyem bunu kendilerinde düzeltmeleri gereken bir şey olarak görmeleri. Ben de eskiden sizin gibiydim, yabancı şarkı sevmiyorum falan diyordum. En popüler kişileri bile sevmiyor, dinlemiyordum. Şu an bu düşünce çok komik geliyor. Kendinizi hiçbir konuda sınırlamayın. "Ben yabancı yazarların kitabını okumam" ya da "yabancı film izlemem" demekten farkı yok. Ayrıca İngilizcenizi geliştirmeniz için de çok faydalı bir şey yabancı şarkı dinlemek. Sevmeye çalışın, sevme konusunda ısrarcı olun...
15. Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee (Bu şarkıyı niye alan olmamış anlamadım )
14. Ed Sheeran - Shape of You
13. Sia - Cheap Thrills
12. Shakira - Waka Waka
11. Major Lazer & DJ Snake - Lean On
10. Inna - Yalla
9. Pharrell Williams - Happy
8. Rihanna - Diamonds
7. Jennifer Lopez - On the Floor
6. Rihanna - We Found Love
5. LP - Lost on You
4. Sia - Chandelier
3. Adele - Rolling in the Deep
2. Dua Lipa - Dont Start Now
1. Adele - Hello ( iyi mi oldu şimdi 1 puan aldın seçseydin Despacito’yu alsaydın tam puanı baksaydın keyfine )
Mavi: Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması
Turuncu: ŞL Eleme Turu Katılımcıları
Yeşil: Avrupa Ligi Katılımcıları
Mor: Küme Düşenler
Ne kadar yanlış, ben de çok tepki çektim sözlerimle ben de ayrılayım o zaman..Teşekküre gerek yok sevdiğime göre sıraladım ablam ayrıca senin aracılığına ile mesajımı yazarken yanlış anlamazsanız diye başladım ve dedim ki bu seferde türk şarkı olsun dedim bu dedim diye yabancı şarkı düşmanı ilan edilmek çok kırıcı ve üzücü asla yabancı şarkı düşmanı değilim olmadım da sadece ben arka arkaya görünce sıkıldım söyledim ve mesajımıda 10 kişi beğendi onlarada tşk ederim bundan sonra yokum bu yarışmada..
kusura bakma süprize geldim @mrt-06 senden öyle şarkı beklemiyordum @batuhankaralar dan beklerdimNe kadar yanlış, ben de çok tepki çektim sözlerimle ben de ayrılayım o zaman..
Güzel şarkıysa niye 6 verdin.Güzel şarkı
Şarkı seçimleri kaçta yapılacak? @sokak sanati
yarın benim dizi sakinleştirir20.00'da uygundur
Bi ortalık dinginleşsin etiket yapacağım size
bomba yok @sokak sanatiBomba patlatarak mi
14 tane olması lazımdı6 tane tepki var kim görmemiş mesajını @eskici