Murat abime laf söylemem sadece senin yaratıcı olamamana laf söyledim.
Murat abime laf söylemem sadece senin yaratıcı olamamana laf söyledim.
HADSİZ...
Kocaman havuzdan ala ala Inna'yı almışsın. Arabada dinlemelik şarkı.Harika bana 1 verirsin ha.
Hahaha kırılsın anamBu vesileyle ellerin kırılsın Drake diyoruz bir kez daha.
Ben de senin oyların sandım ve teşekkür falan ettim. Umarım doğrusunu da yazmak nasip olur.Benim oylarım değil..
@Çiğdem i solladın
Yiğit zirveye yürüyor.Puan durumdan bir Şia zirveye oynuyor biri gruptan elenecek. Durumlar değişik
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- Rihanna - Buğra - 141
- JLO - aserat - 122
- Sia -Bazinga - 121
- Major Lazer - Yiğit - 113
- Shakira - Turkuaz - 110
- LP - Özgür - 106
- Rihanna - xemrexxx - 101
- Ed Sheeran - Dreamy - 100
- Adele - SGAT - 87
- Pharrel Williams - potterhead - 84
- İnna - mrt-06 - 74
- Adele - Deniz19 - 70
- Dua Lipa - Batuhankaralar 67
- Sia - Ahmed - 67
Daha da yükselmemiz lazım.Puan durumdan bir Şia zirveye oynuyor biri gruptan elenecek. Durumlar değişik
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- Rihanna - Buğra - 141
- JLO - aserat - 122
- Sia -Bazinga - 121
- LP - Özgür - 106
- Adele - SGAT - 87
- İnna - mrt-06 - 74
- Adele - Deniz19 - 70
- Sia - Ahmed - 67
RezillerrrrrddPuan durumdan bir Şia zirveye oynuyor biri gruptan elenecek. Durumlar değişik
- Rihanna - Buğra - 141
- JLO - aserat - 122
- Sia -Bazinga - 121
- LP - Özgür - 106
- Adele - SGAT - 87
- İnna - mrt-06 - 74
- Adele - Deniz19 - 70
- Sia - Ahmed - 67
Ne hallerdeyiz.Puan durumdan bir Şia zirveye oynuyor biri gruptan elenecek. Durumlar değişik
- Rihanna - Buğra - 141
- JLO - aserat - 122
- Sia -Bazinga - 121
- LP - Özgür - 106
- Adele - SGAT - 87
- İnna - mrt-06 - 74
- Adele - Deniz19 - 70
- Sia - Ahmed - 67
Valla kardeşim bir biz yağız delikanlıyız yaHerkes klasik şarkılara yöneldi yani risk alan tek ben ve @mrt-06 kardeşim
Seni güldürdüysem ne mutlu bana abla@Bully oylarken ki yorumların
Keyfim de yerinde umarım çok sıkmazsın canımı.Sıranı bekle
Serhan'ım en azından arabada sporda dinlemelik, peki ya diğerleri.Kocaman havuzdan ala ala Inna'yı almışsın. Arabada dinlemelik şarkı.