Bu şarkılar çok açık seçik muhafazakar liderimiz @bazinga kızabilir..
Ergenliğini de biliyorum, sonradan böyle oldu.Forumun High Sporrow'u demek Ozan. Sonu benzemesin
uzun araştırmalarım sonucu bu şarkının önceki yarışmalarda yarı finalde yalın ve sılayı elediğini buldum; yani bir şarkı hem marul kafa @denizz19 hem angara bebesi @Bully lobilerini saf dışı bırakabiliyorsa mantıken 1. olmalışarkının hakkını vermeyeni @serhatt öpsün riri yerine
@Yiğitt
@Aserat
@xBUGRAx
@bazinga
@dreamy
@Turkuazz
@denizz19
@mrt-06
@batuhankaralar
@-potterhead-
@Özgür
@S.G.A.T.
@Ahmed
@kerem
@MayısKralı
@sokak sanati
@Forumdash
@Bully
@pompy
@vadikızı
@MEnes
@BesaleT
@Harunnn60
@MasacRE
@Tolstoyevski
@alperuz
@Felon
@phoebebuffay
@Sherlock
@Maskeli Fedai
@YıldırıM
@yigit_00
@xemrexxx
@Hachiko
@Tolstoyevski
@xdragxx
@emreemreu
@Hachiko
@eskici
@Emre Ozansoy
@alperuz
@hayret bi şey
@Silinmiş Üye
@tolgab
@The_Erinch
@offensive
@cookies
@Billy Kane
@12.Adam
@Billy Kane
@mesmeso61
@phoebebuffay
bnmle elenmezBu şarkı elenmişti daha önce.@sokak sanati
Bu şarkı elenmişti daha önce.@sokak sanati
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮<iframe src="https://giphy.com/embed/MmPgukIAucTpm" width="320" height="480" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href=" https://giphy.com/MmPgukIAucTpm ">via GIPHY</a></p>
Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Maria & Diamond A baktım ama bizim gçforum anlamazBen de baktim Bad Romance ama kural gereği olamaz.
Not: Happy şarkıcının değil şarkının adı.Oylama an itibari ile başladı. Son Tarih Pazartesi 20.00'dır. Oyları daha önce açtığımız özel mesaj kutusundan bana yollayınız.
Sonuçlar Pazartesi saat 21.00'da Yasak Elma'nın CoronaVirüsü özel bölümünden hemen sonra sizlerle olacak.
Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Jannifer Lopez - On the Floor
Adele - Hello
Rihanna - Diamonds
LP - Lost on You
Sia - Cheap Thrills
Adele - Rolling in the Deep
Shakira - Waka Waka
Happy - Pharrell Williams
Inna - Yalla (1.50 - 3.05)
Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56)
Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu @xdragxx @Felon
Not: Happy şarkıcının değil şarkının adı.
Duanın New Rules değil de çok yeni sayılacak şarkısını seçen yürekli kim? 😱Oylama an itibari ile başladı. Son Tarih Pazartesi 20.00'dır. Oyları daha önce açtığımız özel mesaj kutusundan bana yollayınız.
Sonuçlar Pazartesi saat 21.00'da Yasak Elma'nın CoronaVirüsü özel bölümünden hemen sonra sizlerle olacak.
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Adele - Hello
Rihanna - Diamonds
LP - Lost on You
Sia - Cheap Thrills
Shakira - Waka Waka
Happy - Pharrell Williams
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @emreemreu @xdragxx @Felon
Duanın New Rules değil de çok yeni sayılacak şarkısını seçen yürekli kim? 😱
Oylarımı kullandım, tüm arkadaşlara başarılar.
Gözüm kanadi, biraz düzenli yaz su sarkici ve sarki isimlerini.Oylama an itibari ile başladı. Son Tarih Pazartesi 20.00'dır. Oyları daha önce açtığımız özel mesaj kutusundan bana yollayınız.
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Adele - Hello
Rihanna - Diamonds
LP - Lost on You
Sia - Cheap Thrills
Shakira - Waka Waka
Pharrell Williams - Happy
Gözüm kanadi, biraz düzenli yaz su sarkici ve sarki isimlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?