- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Kes sesini hizmetci parcasi.@MayısKralı
Recap işi aşırı kolaymış niye sevmiyordun sen bu kısmı 10 dakikanı alaz
Kes sesini hizmetci parcasi.@MayısKralı
24 Kasim 2009
2010'lara giriyor. 1 aydan bir sey olmaz.
Cünkü bu sarki 2000'lerden cok 2010'lara daha cok uyuyor.
kızzz ilk sayfaya seçilen şarkıları ekleyin de görelim.ss @sokak sanati şeysi.ssYine mi elenmek istiyorsun tosbaga?
Basta niye bana kakalatmaya calistin o zaman.Recap işi aşırı kolaymış niye sevmiyordun sen bu kısmı 10 dakikanı alaz
kızzz ilk sayfaya seçilen şarkıları ekleyin de görelim.ss @sokak sanati şeysi.ss
Aslında aklımda bir şarkı daha vardı ama onun şarkıcısı bayağı kapılmış geçen haftaki Tarkan vakasından sonra yine tek temsilci olmalıyım.Teklif var israr yok.
Bu da vardi.
Onlar hariç işte.Yok artık Mucize Doktor ve Öğretmen ne.
Yoo sen degilsin, @Aserat Bad Romance'i istiyorsan onay veriyorum.Burada yetkili benim kabul etmiyorum
Basta niye bana kakalatmaya calistin o zaman.
Bakiyorum da muhattap olmaya baslamissin.kızzz ilk sayfaya seçilen şarkıları ekleyin de görelim.ss @sokak sanati şeysi.ss
Yoo sen degilsin, @Aserat Bad Romance'i istiyorsan onay veriyorum.
Bakiyorum da muhattap olmaya baslamissin.
Kiyak gececegiz diyene bak. 1 ay icin mi bu tantana.Ben kabul etmem ki recabı ve oylamayı ben yapacağım
Kiyak gececegiz diyene bak. 1 ay icin mi bu tantana.
Ben ekstra yapar herkesi etiketlerim o zaman. @Aserat isterse mecburen koyacaksin.
Can sisters olmuşsunuz bile, bu ne hız.Özelden yazıp duruyor. Maksat benim üstümden reklam yapmak. Klasik Emre işte
Yok istemiyorum zaten bildiğim şarkılarla ilerleyeceğim.Kiyak gececegiz diyene bak. 1 ay icin mi bu tantana.
Ben ekstra yapar herkesi etiketlerim o zaman. @Aserat isterse mecburen koyacaksin.
Karşında MS Şampiyonu duruyor, bir daha düşün.Senin seçtiğin forumda çok daha kötü gider.
Diğeriyle elenirdin be. Kurtardım seni. Sana iyilik de yaramıyor.Yok istemiyorum zaten bildiğim şarkılarla ilerleyeceğim.Erkin Koray haftasını gördük.
Karşında MS Şampiyonu duruyor, bir daha düşün.
Diğeriyle elenirdin be. Kurtardım seni. Sana iyilik de yaramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?