Sahipsiz bırakarak çanak tuttunAhmet Kaya'ya o gün çatal bıçakları forum tekrar attı zaten, dediğim gibi sen çekildiğin için heba oldu o güzelim şarkı.
Sahipsiz bırakarak çanak tuttunAhmet Kaya'ya o gün çatal bıçakları forum tekrar attı zaten, dediğim gibi sen çekildiğin için heba oldu o güzelim şarkı.
Emeğine sağlık ama bence şarkının en can alıcı kısmı nakaratı ve orayı kısa tutmuştun.Ben şahsen bir tur daha dinlemek isterdim. Bu arada dediğim gibi Sezen’e düşük vermek hiç istemezdim Candan’a da öyle ama haftanın zor olmasının azizliğine de uğradı.
Nesi kötuydu??? arka planda kartonet audioyla mi gelseydimÖzel olarak elimden geldiğince kendim yapmiştim kimse yapmazken
Ben arkandaydım o konuda, sen çekildin.Sahipsiz bırakarak çanak tuttun
Evet sessizce arkamdaydınBen arkandaydım o konuda, sen çekildin.
İftira. 😱 Git konudaki yorumları oku da gel.Evet sessizce arkamdaydınSessiz kalarak kabul ettirecektin
Sen bişeyi istediğin zaman oluyor oİftira. 😱 Git konudaki yorumları oku da gel.
Yazıklar olsun.Sen bişeyi istediğin zaman oluyor oEğer Ahmet Kaya yarişmamişsa demek ki sessiz kalmişindir
Evet benim itirazlarima da itiraz edersin sen normaldeYazıklar olsun.
Sen demedin mi yok kalsın, itirazlarla uğraşmak istemiyorum diye.
Git mesajları oku beni üzüyorsun.Evet benim itirazlarima da itiraz edersin sen normaldeAhmet Kaya diyorum Ahmet Kaya
Tmm tmm azcık üstüne geliyom hemen uzulGit mesajları oku beni üzüyorsun.
Kovulmak derken
İyi ne haliniz varsa görünJuriliktende kovacagiz gerekirse
İyi ne haliniz varsa görün
Gelecek yarışmaya ikimiz de katılalım geçeyim seniGönderdim yaa seni kovmuş oldum işte. Defolup gittin etkinliğimizden. Bir daha da almam zaten seni
Gelecek yarışmaya ikimiz de katılalım geçeyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?