TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta (Türküler)

Ona ben de üzüldüm ama recap da kötüydü biraz Sezen’in bir şarkısına düşük vermeyi ben de istemezdim...

Ahmet Kaya ile elenmiştim ben de foruma şaşırmıyorum o yüzden. :A :A

Öyleyim zaten. :bhr: Gerçekten sevdiğime sadığım. :A Ama hoşuma gitti o paylaşım. :F Asla yapamam ama. :A
Nesi kötuydu??? arka planda kartonet audioyla mi gelseydim :A:A Özel olarak elimden geldiğince kendim yapmiştim kimse yapmazken:X

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Konuda tek gerçek türkücü benimki oldu. Kazım Koyuncu, Barış Manço, Neşet Ertaş türkücü değil Halk Müziği sanatçıları. :A

Anadoluda "Türkücü" başka bir şeydir, türkü yakan anlamında. Diğer isimler halk müziği sanatçıları. :A
Kazım Koyuncuu'nun kendi yöresel saoundlarını ve dilini kullanması demek türkücü olmadiği anlamına gelmez bence:X İbrahim Tatlıses de şiveli söyluyor bazı şarılarini ama adama "türkücü" deniyor :A

Gesi Bağları net bir şekilde türküdür. İcrasının nasıl gerçekleştiğinin konumuzla alakalı olduğunu düşünmüyorum. :A
Ahmet Kaya'nın en net arabesk şarkısı Ahmet Kayanın yaptiği müzik türüyle karşilaştiriip iptal edilmesine destek verdiysen, anadolu rock gurubu olan bir sanatcının kendi yaptiği müziğe coverlanmasına da karşi çıkmamalısın:A @kerem

Gesi Bağları turkü değil demıyorum. Cover bi parça:X Selda Bağcan'la gel o zaman:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Nesi kötuydu??? arka planda kartonet audioyla mi gelseydim :A:A Özel olarak elimden geldiğince kendim yapmiştim kimse yapmazken:X
Emeğine sağlık ama bence şarkının en can alıcı kısmı nakaratı ve orayı kısa tutmuştun. :A Ben şahsen bir tur daha dinlemek isterdim. Bu arada dediğim gibi Sezen’e düşük vermek hiç istemezdim Candan’a da öyle ama haftanın zor olmasının azizliğine de uğradı. :(

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and Forumdash
Emeğine sağlık ama bence şarkının en can alıcı kısmı nakaratı ve orayı kısa tutmuştun. :A Ben şahsen bir tur daha dinlemek isterdim. Bu arada dediğim gibi Sezen’e düşük vermek hiç istemezdim Candan’a da öyle ama haftanın zor olmasının azizliğine de uğradı. :(
Neyse olan oldu :X

• Beğendim
Reactions: Özgür
Ahmet Kaya'nın en net arabesk şarkısı Ahmet Kayanın yaptiği müzik türüyle karşilaştiriip iptal edilmesine destek verdiysen, anadolu rock gurubu olan bir sanatcının kendi yaptiği müziğe coverlanmasına da karşi çıkmamalısın:A @kerem

Gesi Bağları turkü değil demıyorum. Cover bi parça:X Selda Bağcan'la gel o zaman:A

Barış Manço cover ise Selda Bağcan da öyle. Gesi Bağları anonim bir türkü. Türkülerin farklı yorumları olabilir. :D

Barış Manço cover ise Selda Bağcan da öyle. Gesi Bağları anonim bir türkü. Türkülerin farklı yorumları olabilir. :D
Dediğim işte o :X Türkü. Ama Bariş Manço kendi türüne göre coverlamiş:X Selda Bağcan'ın türüne protest müzik diyorlar(genelde). Kalkip protest müzik olarak söylememiş:A

• Güldürdün
Reactions: bazinga

Ahmet Kaya'ya o gün çatal bıçakları forum tekrar attı zaten, dediğim gibi sen çekildiğin için heba oldu o güzelim şarkı. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash