Yani onlar olmasaydı şimdi finale geçmiştik zaten. Ne açıdan işimize geldi?@bazinga yeni gelen yarışmacılar hep sizin işinize geldi.
Yani onlar olmasaydı şimdi finale geçmiştik zaten. Ne açıdan işimize geldi?
Bosuna ortaligi ele verip yaygara kopardiniz demek istiyor.@bazinga yeni gelen yarışmacılar hep sizin işinize geldi.
Yani onlar olmasaydı şimdi finale geçmiştik zaten. Ne açıdan işimize geldi?
Bosuna ortaligi ele verip yaygara kopardiniz demek istiyor.
Onu bilemeyiz hiçbir zaman tek değişken onların varlığı değildi, zamanın akışı komple değişti o gelişmeyle.Dediklerim tam tamına çıktı, eğer Çiğdem olmasaydı 13. haftada elenen sendin nasıl finale gelmiş oluyordun?
Nesi kötuydu??? arka planda kartonet audioyla mi gelseydim Özel olarak elimden geldiğince kendim yapmiştim kimse yapmazkenOna ben de üzüldüm ama recap da kötüydü biraz Sezen’in bir şarkısına düşük vermeyi ben de istemezdim...
Ahmet Kaya ile elenmiştim ben de foruma şaşırmıyorum o yüzden.
Öyleyim zaten. Gerçekten sevdiğime sadığım. Ama hoşuma gitti o paylaşım. Asla yapamam ama.
Emin miyiz bu yorumun "türkü" olduguna
Kazım Koyuncuu'nun kendi yöresel saoundlarını ve dilini kullanması demek türkücü olmadiği anlamına gelmez bence İbrahim Tatlıses de şiveli söyluyor bazı şarılarini ama adama "türkücü" deniyorKonuda tek gerçek türkücü benimki oldu. Kazım Koyuncu, Barış Manço, Neşet Ertaş türkücü değil Halk Müziği sanatçıları.
Anadoluda "Türkücü" başka bir şeydir, türkü yakan anlamında. Diğer isimler halk müziği sanatçıları.
Gesi Bağları net bir şekilde türküdür. İcrasının nasıl gerçekleştiğinin konumuzla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Emin miyiz bu yorumun "türkü" olduguna
Yine arabesk vakası
Ahmet Kaya'nın en net arabesk şarkısı Ahmet Kayanın yaptiği müzik türüyle karşilaştiriip iptal edilmesine destek verdiysen, anadolu rock gurubu olan bir sanatcının kendi yaptiği müziğe coverlanmasına da karşi çıkmamalısın @keremGesi Bağları net bir şekilde türküdür. İcrasının nasıl gerçekleştiğinin konumuzla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Emeğine sağlık ama bence şarkının en can alıcı kısmı nakaratı ve orayı kısa tutmuştun. Ben şahsen bir tur daha dinlemek isterdim. Bu arada dediğim gibi Sezen’e düşük vermek hiç istemezdim Candan’a da öyle ama haftanın zor olmasının azizliğine de uğradı.Nesi kötuydu??? arka planda kartonet audioyla mi gelseydim Özel olarak elimden geldiğince kendim yapmiştim kimse yapmazken
Neyse olan olduEmeğine sağlık ama bence şarkının en can alıcı kısmı nakaratı ve orayı kısa tutmuştun. Ben şahsen bir tur daha dinlemek isterdim. Bu arada dediğim gibi Sezen’e düşük vermek hiç istemezdim Candan’a da öyle ama haftanın zor olmasının azizliğine de uğradı.
Sen yarışmışsın bununla önceki sezon.Daha iyi seçim.
Ahmet Kaya'nın en net arabesk şarkısı Ahmet Kayanın yaptiği müzik türüyle karşilaştiriip iptal edilmesine destek verdiysen, anadolu rock gurubu olan bir sanatcının kendi yaptiği müziğe coverlanmasına da karşi çıkmamalısın @kerem
Gesi Bağları turkü değil demıyorum. Cover bi parça Selda Bağcan'la gel o zaman
Trip atmadım... Sadece önceki sezonlarda kabul edilip şimdi kabul edilmemesi garibime gitti.Niye trip atiyorsun?
O yüzden iyi dedim.Sen yarışmışsın bununla önceki sezon.
Düşüneceğim bunu, Yasak Elma lobisinden iyi oy toplayabilirim. @alperuzŞevval güzel söylemiş galiba. Sen bilirsin. Hafiften bi çıtlat bence. Şevval'in reytingi var
Dediğim işte o Türkü. Ama Bariş Manço kendi türüne göre coverlamiş Selda Bağcan'ın türüne protest müzik diyorlar(genelde). Kalkip protest müzik olarak söylememişBarış Manço cover ise Selda Bağcan da öyle. Gesi Bağları anonim bir türkü. Türkülerin farklı yorumları olabilir.
Dediklerim tam tamına çıktı, eğer Çiğdem olmasaydı 13. haftada elenen sendin nasıl finale gelmiş oluyordun?
Yoo, tek değişken onların varlığıydı tabii ki, @Çiğdem dahil olmasaydı bildiğin sen eleniyordun yani o hafta.Onu bilemeyiz hiçbir zaman tek değişken onların varlığı değildi, zamanın akışı komple değişti o gelişmeyle.
Ahmet Kaya'ya o gün çatal bıçakları forum tekrar attı zaten, dediğim gibi sen çekildiğin için heba oldu o güzelim şarkı.Ahmet Kaya'nın en net arabesk şarkısı Ahmet Kayanın yaptiği müzik türüyle karşilaştiriip iptal edilmesine destek verdiysen, anadolu rock gurubu olan bir sanatcının kendi yaptiği müziğe coverlanmasına da karşi çıkmamalısın @kerem
Gesi Bağları turkü değil demıyorum. Cover bi parça Selda Bağcan'la gel o zaman