Yok ama tarih belli olmuş: 31 Temmuz. Büyük ihtimal yine yetişemeyeceksin.Evet temmuz ortası/sonu filan
İnş Album çıkmadan gitmem valla çok koyarThe Boys ne zamanFragman düştü mü😱
Yok ama tarih belli olmuş: 31 Temmuz. Büyük ihtimal yine yetişemeyeceksin.Evet temmuz ortası/sonu filan
İnş Album çıkmadan gitmem valla çok koyarThe Boys ne zamanFragman düştü mü😱
Kazım koyuncu ile düeti. Birazdan sana açıklama yapar Evrimci
Jüri üyelerimizi etkileyip alttan alttan yüksek oy ver algisi yaratirsaniz basarim -20'yi!Yaptı bile.
Evrim & Barış kardeşiliği.Hem Kazım Koyuncu, hem Şevval Sam...Jürileri bu şarkıya tam puan vermeye davet ediyorum.
Jüri üyelerimizi erkileyip alttan alttan yüksek oy ver algisi yaratirsaniz basarim -20'yi!
Olabilir bunu da kullanabilirim. Zaten haksızlık yapılmış ismi bile yazmıyor videoda.Şu videpyi kullansana Şevval görünüyor
Olabilir bunu da kullanabilirim. Zaten haksızlık yapılmış ismi bile yazmıyor videoda.Ama söz vermiyim yine de bakalım, tamamen aynı şarkıysa ikisi sıkıntı yok.
Jüri üyelerimizi etkileyip alttan alttan yüksek oy ver algisi yaratirsaniz basarim -20'yi!
Umut’un dediği gibi zaten jüri yani, recapları dinlerken Şevval Sam’ın olduğu anlaşılacaktı. Yanlış bir durum göremiyorum. Sadece önceden haberi oldu.Hepsi oy veriyor zaten. Sadece Şevval sevip sevmediğini sorduk. Geçen hafta anket yaptırdın ona müsade varda buna mı yok? @dreamy
@Forumdash Yasak Elma'dan bahsediyor.Bizim oy dilenmeye ihtiyacımız yok. Dünyanın en kaliteli dizisinin fandomları olarak konuşuyor. Hadi naşşş..
Mesajını görünce alıntılamak istedim alınmam mı gerek.Etiketleyip de söyleyebilirdim.
Birkaç gün uğraşacağım senle.
Kim kiminle ugrasabiliyormus gör bakalim.Umut’un dediği gibi zaten jüri yani, recapları dinlerken Şevval Sam’ın olduğu anlaşılacaktı. Yanlış bir durum göremiyorum. Sadece önceden haberi oldu.
Ne alaka bilmiyorum ama.Şevval denilince aklıma geldi, ne güzel sesi var cidden.@alperuz @sokak sanati
Kim kiminle ugrasabiliyormus gör bakalim.
Nalaka?Sunucu tarafsız olmalı. Yapamayacaksan bırak git..
Kurban bayramı mı yani 😱 Ben olamam yineYok ama tarih belli olmuş: 31 Temmuz. Büyük ihtimal yine yetişemeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?