TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Yok sonuc dogru maalesef, iki kisinin yerini karistirmisim maalesef.
Bugün zor bir gün geçirdin normal.
Yine son ikimde olan biri elendi.. şaşkınım baya çünkü oylamam dün farklı olabilirdi. Zaman ve mekan gerçekten önemliymiş.

Hakkınızı helal edin, 2013'den beri 7 senedir burada çok güzel günler geçirdik. Telefon numaranızı gönderirseniz yine iletişime devam ederiz, en kötü sosyal medya var.. Başka forumlarda da varım; Maxicep, Donanım Haber, Türkiye Hristiyanları, Ekşi Sözlük vs. oralardan da iletişim kurabiliriz. Olmadı başka bir forumda buluşuruz.. Özleyeceğiz tabii ki Fav10'u, yeri dolmayacak...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk

Beklenen konu yükleniyor mu yani şuan

Reactions: mrt-06
Nicklerin ne

Ben seviniyorum diye başta banlanacağım, arkamdan direniş gösterin tepki falan gösterin lütfen.

Türkiye Hristiyanları diye forum mu varmış

Formundasın maşallah canım.

Beklenen konu yükleniyor mu yani şuan
Belli olmaz..

Türkiye Hristiyanları diye forum mu varmış
Tam adı o değil, neyse orada gizli kalayım.

Ben seviniyorum diye başta banlanacağım, arkamdan direniş gösterin tepki falan gösterin lütfen.
Senle @denizz19'un yatacak yeri yok.

Korkuttun
neyseki 10 saniyede kavradım mevzuyu 😡