Türküleri ekleyerek beni mutlu etmiştin.Tekrar teşekkürler.@kerem Şimdi önde gidiyor konsept, resmen yön verdim yarışmaya.
Şarkı seçiminle yapamayınca haftanın konseptine yönelmişsin. Güzel taktik.
Türküleri ekleyerek beni mutlu etmiştin.Tekrar teşekkürler.@kerem Şimdi önde gidiyor konsept, resmen yön verdim yarışmaya.
İnş diyelim ama gerçekten seneye katılamazsam eğer fanatik olacağim isimler olacakGelecek sezon Haziran'a kadar yakın olursun inşallah. Sensiz olmuyor@Çiğdem
Hiç hatırlatma.Şarkı seçiminle yapamayınca haftanın konseptine yönelmişsin. Güzel taktik.
Hiç hatırlatma.O kadar emindim ki Güllerin İçinden ile elenmeyeceğime.Şimdi düşününce fena şarkı değildi ama keşke başka bir şey seçseydim diyorum.Bu konseptle yarışmayı çok isterdim ama en azından puanlarım diye düşünüp önerdim.
Evet degisiklik olur ya biraz, bende istiyordum zaten iyi oldu.Türküleri ekleyerek beni mutlu etmiştin.Tekrar teşekkürler.@kerem Şimdi önde gidiyor konsept, resmen yön verdim yarışmaya.
Öyle bir sey olmayacak cünkü katilacaksin.İnş diyelim ama gerçekten seneye katılamazsam eğer fanatik olacağim isimler olacak
Eskiden şarkıları çok sevilen grubun şu anda böyle olmasını ben de siyasi sebeplere bağlıyorum ama ön göremedim yarışmada.Siyasi nedenlerden dolayı yoksa çok kötü değil şarkın. İki kere MFÖ şarkısı kullanıldı ikiside elendi.
Yarışmadan kopmamış oluyorsun ne güzel.Çeyrek finalde benim sunduğum konsept yarışacak. Oy vermek isteyeceğinden emin değilim.
Evet senin de istediğini duyunca sevindim.Evet degisiklik olur ya biraz, bende istiyordum zaten iyi oldu.
Eskiden şarkıları çok sevilen grubun şu anda böyle olmasını ben de siyasi sebeplere bağlıyorum ama ön göremedim yarışmada.MS'de de kopmamıştım.Merak ettim ya çok kalmadı değil mi çeyrek finale?
Az kalmış senin konsepte. Bayağı merak ettim şimdi.Hiç kullanılmamış şarkılar kullanılacak. Bende tepkileri bekliyorum. Aşırı zor.
Son 4 hafta kaldı.
17 hafta
Çeyrek
Yarı final
Final...
Israr ettiler, ben de kıramadım.Ya Nisa’yı avatarından kaldırdığını şu an fark ettim ve aşırı sevindim.
Az kalmış senin konsepte. Bayağı merak ettim şimdi.Keşke MS'deki gibi çeyreğe kadar kalabilseydim.Artık bundan sonraki yarışmalarda duygusal davranmayacağım.Buray gibi hit peşinde koşacağım.
Bu arada avatar Beren olmuş.
Kerem’in bu mesajını yanlış anladım o zaman. İki kişi kalana kadar birer birer eleme olacak yazıyor sanki.
17. haftadan sonra finaller baslayacak iste. 20. haftanin sonunda da yarismayi sonlandirmis olacagiz.Pardon ben bu açıklamayı görmedim. İyi o zaman benim konseptim çeyrek finalde olacak
Bu mesajı okurken kendi avatarımla yüzleştim.Aynen. Biraz milletin gözü gönlü açılsın dedim. Her taraf survivor oldu. Özümüzü kaynetmeyelim
Duygusal davranma tabi ki. Yarışmada kazanmak hedef. Bak Buğra'ya hiç sevmediği Yalın il e yarıştı. Yalınayak diye dalga geçtiği günleri unutmadık.
Türk Halk Müziği adı altındaki her şarkı kabul ediliyor o zaman.
@Dosi de inşallah Evrim avatarıyla dolaşacak bir süreliğine...Israr ettiler, ben de kıramadım.
Hit olamayan şarkılar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?