Yürek yemedim dedeciğim, hem Şebnem Ferah ile yarışma fırsatını asla kaçıramam.Sen ariana al ben de sia![]()
Yürek yemedim dedeciğim, hem Şebnem Ferah ile yarışma fırsatını asla kaçıramam.Sen ariana al ben de sia![]()
😱Şu kıl ve ter kokusunu abarttınız iyice.![]()
@sokak sanati kendi de biliyordur bu gerçeği...![]()
Noldu be. 😱Sen hala benimle konuşabiliyorsun demek..
Ariana seven Arianayı oylamada harcadı...Yürek yemedim dedeciğim, hem Şebnem Ferah ile yarışma fırsatını asla kaçıramam.Ben Ariana’yı severim ama forumda iş yapmaz işte.
![]()
Ben sana söğüş ismarlim en iyisi torunYürek yemedim dedeciğim, hem Şebnem Ferah ile yarışma fırsatını asla kaçıramam.Ben Ariana’yı severim ama forumda iş yapmaz işte.
![]()
Finalde Ariana’ya oy vererek harcamış mı oluyorum.Ariana seven Arianayı oylamada harcadı...
Sen bir etraflıca düşün çünkü aklımda garanti sayılabilecek iki şarkı var. Bence yabancı seçicem diye kasma.Ben sana söğüş ismarlim en iyisi torun![]()
Herkes turkçeyle gelirken ben yabancıyla gelemem malasefSen bir etraflıca düşün çünkü aklımda garanti sayılabilecek iki şarkı var. Bence yabancı seçicem diye kasma.![]()
YYY'den geciyorsun sonucta.Mesajım silinmiş, ceza is coming.![]()
Neymis onlar?Sen bir etraflıca düşün çünkü aklımda garanti sayılabilecek iki şarkı var. Bence yabancı seçicem diye kasma.![]()
HileyleEvet ben sampiyon oldum sonucta haklisin sonuc önemli.![]()
Fark attim be ne hilesi.Hileyle![]()
@Tolstoyevski ve uzaylı akrabalarına özel bir masa ayıralım sonuc gecesinde @kerem
@Tolstoyevski ve uzaylı akrabalarına özel bir masa ayıralım sonuc gecesinde @kerem![]()
![]()
@sokak sanati @Bully @Forumdash @xemrexxx