@xBUGRAx Olayı güldürdüCanı isteyince oy veren jüri olmaz. Jüri yapmamak lazım aslında onu![]()
Ama inat edip yalın seçmek için seçmiş herşey sensin varken
@xBUGRAx Olayı güldürdüCanı isteyince oy veren jüri olmaz. Jüri yapmamak lazım aslında onu![]()
@xBUGRAx Olayı güldürdü![]()
![]()
Ama inat edip yalın seçmek için seçmiş herşey sensin varken![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Bully @kerem
@Bully Yaşlanmıs sanırım ki sen ney herşey sensin varkenKaan Ki Sen daha iyi gtti dedi ama Kaan'ın şarkıları seçen genelde turşu oldu![]()
@xBUGRAx Olayı güldürdü![]()
![]()
Ama inat edip yalın seçmek için seçmiş herşey sensin varken![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Bully @kerem
Ki Sen yarıştığı 2 sezonda da 1.oldu. Her Şey Sensin'i de seçse fazla fark olmaz arada. Buğra zevkine uygun seçimi yapmıştır zaten.Kaan Ki Sen daha iyi gtti dedi ama Kaan'ın şarkıları seçen genelde turşu oldu![]()
@Bully Yaşlanmıs sanırım ki sen ney herşey sensin varken@xBUGRAx da çok kötü bir ruh halı seziyorum 3 haftadır eleyin beni diye yarısıyor çeyreği göremez
@Maskeli Fedai @Forumdash @Ahmed @dreamy @kerem
Ben seç demedim ki, kendi seçti@Bully Yaşlanmıs sanırım ki sen ney herşey sensin varken@xBUGRAx da çok kötü bir ruh halı seziyorum 3 haftadır eleyin beni diye yarısıyor çeyreği göremez
@Maskeli Fedai @Forumdash @Ahmed @dreamy @kerem
Ben seç demedim ki, kendi seçtiKi Sen'i hafife alma, Yalın'ın en sağlam slowlarının başında gelir
Her Şey Sensin'i de siz seçin, kim önde bitirecek görelim![]()
Yalının en gıcık şarkılarından farkı şu ki sensin elenebilir ama herşey sensin puana oynar @xBUGRAxDeme öyle kız zaten az önce titredi daha fazla yüklenme.
Siz kendi şarkınızı bulan önce bırakın elalemi"A
İhanete uğradım finalde..Fark attim be ne hilesi.![]()
Ben seç demedim ki, kendi seçtiKi Sen'i hafife alma, Yalın'ın en sağlam slowlarının başında gelir
Her Şey Sensin'i de siz seçin, kim önde bitirecek görelim![]()
Her Şey Sensin finalde patlamıştıYalının en gıcık şarkılarından farkı şu ki sensin elenebilir ama herşey sensin puana oynar @xBUGRAx![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Aaa bilmiyorum biz seçermiyiz @Forumdash bişiler düşünüyoruz şuan![]()
![]()
@kerem
Sus be sen ne anlarsınYalının en gıcık şarkılarından farkı şu ki sensin elenebilir ama herşey sensin puana oynar @xBUGRAx![]()
![]()
@Maskeli Fedai
![]()
@kerem
O kadar iyi geldin ki.![]()
![]()
Ki Sen bu savaşı da kazanacaktır
Bu değil canım bu oldu maalesef aynıdır umarım senin için.Artık kötü şarkı seç be adam.![]()
Sus be sen ne anlarsın
Buğra'nın şarkıya bile benzetmediğin geçen haftaki şarkısı puan aldıDespacito ile benzer şarkılardı halbuki
![]()
Zaten 1 puanım bu hafta başkasına
Kim bicakladi seni sirtindan?İhanete uğradım finalde..
Yine kullanıp atacaksın çocuğu.
Ne demiştin en son. Sıkıcı evliliğimin oyuncağısın demiştin. @Maskeli Fedai gelme aslan yine aynı oyuna![]()
Bunların hepsi birer oyunKi Sen bu savaşı da kazanacaktır![]()
Yalin ayak sevmiyoruz, haklisin.Yalının en gıcık şarkılarından farkı şu ki sensin elenebilir ama herşey sensin puana oynar @xBUGRAx![]()
![]()
@Maskeli Fedai
![]()
@kerem
Ben bile olabilirim o son dediğini duydukta sonra