Biz susalım gece gece.Rahatlarlar bence de
Biz susalım gece gece.Rahatlarlar bence de
Niye öyle bir sey yapayim?Elenirsek geri alacakmısınşakaydı bu hafta diyecekmisin
Benim Pelo saflıklarım var ama Mervoş olarak gerçekleri yüzüme çarpıyorsun cnm.Bu tam biz, grup sinsi ve yilan.
Merve her haliyle cok güzel bir kadin.
Daha iyi olman icin.Benim Pelo saflıklarım var ama Mervoş olarak gerçekleri yüzüme çarpıyorsun cnm.
Kırmızılı kısım hmm dedirtti.Daha iyi olman icin.
Aslinda Pelo gibi cok zekisin de yarin bir gün kuyumu da kazabilirsin bazilariyla belli olmaz.
denemeklinNiye öyle bir sey yapayim?
Acaba diğerleri ne der?denemeklin
Tabii ki. İyiki varsın.Kırmızılı kısım hmm dedirtti.
Canım i am angel, u know.
Senle benzer bir sohbete girdik o şarkıyı @Forumdash a seçtirmedim @Ahmed eleniyordu @xemrexxx kurtardı
Unutmuş numarası çekiyordu az dahaSenle benzer bir sohbete girdik o şarkıyı @Forumdash a seçtirmedim @Ahmed eleniyordu @xemrexxx kurtardı@Forumdash @sokak sanati
Senle benzer bir sohbete girdik o şarkıyı @Forumdash a seçtirmedim @Ahmed eleniyordu @xemrexxx kurtardı@Forumdash @sokak sanati
Çıkıyorum ben, Gute Nacht.
Cicili bicili bayramlar @ForumdashÇıkıyorum ben, Gute Nacht.
İyi bayramlar. (bir gavur olarak)
Sana da iyi geceler ve iyi bayramlar. YArın foruma gelmicen el öpcen galibaÇıkıyorum ben, Gute Nacht.
İyi bayramlar. (bir gavur olarak)
Sincaplarin fındık fıstık ararken işini yapamaz
Sana da iyi geceler bacımiyi bayramlar ayrıcaCicili bicili bayramlar @ForumdashSiz harici bilmeyenlerden @alperuz @Ahmed @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici pazartesi gelecem yarın köyde kalacaz görüşürüz
Ben de dünden beri köydeyim, bayramı burada geçiricem. Görüşürüz.Cicili bicili bayramlar @ForumdashSiz harici bilmeyenlerden @alperuz @Ahmed @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici pazartesi gelecem yarın köyde kalacaz görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?