Biz susalım gece gece.Rahatlarlar bence de![]()
Biz susalım gece gece.Rahatlarlar bence de![]()
Niye öyle bir sey yapayim?Elenirsek geri alacakmısınşakaydı bu hafta diyecekmisin
![]()
Benim Pelo saflıklarım var ama Mervoş olarak gerçekleri yüzüme çarpıyorsun cnm.Bu tam biz, grup sinsi ve yilan.
Merve her haliyle cok güzel bir kadin.![]()
Daha iyi olman icin.Benim Pelo saflıklarım var ama Mervoş olarak gerçekleri yüzüme çarpıyorsun cnm.![]()
Kırmızılı kısım hmm dedirtti.Daha iyi olman icin.
Aslinda Pelo gibi cok zekisin de yarin bir gün kuyumu da kazabilirsin bazilariyla belli olmaz.![]()
denemeklinNiye öyle bir sey yapayim?![]()
Acaba diğerleri ne der?denemeklin![]()
Tabii ki. İyiki varsın.Kırmızılı kısım hmm dedirtti.
Canım i am angel, u know.![]()
Senle benzer bir sohbete girdik o şarkıyı @Forumdash a seçtirmedim @Ahmed eleniyordu @xemrexxx kurtardı
Unutmuş numarası çekiyordu az dahaSenle benzer bir sohbete girdik o şarkıyı @Forumdash a seçtirmedim @Ahmed eleniyordu @xemrexxx kurtardı![]()
![]()
@Forumdash @sokak sanati
Senle benzer bir sohbete girdik o şarkıyı @Forumdash a seçtirmedim @Ahmed eleniyordu @xemrexxx kurtardı![]()
![]()
@Forumdash @sokak sanati
Çıkıyorum ben, Gute Nacht.
Cicili bicili bayramlar @ForumdashÇıkıyorum ben, Gute Nacht.
İyi bayramlar. (bir gavur olarak)
![]()
Sana da iyi geceler ve iyi bayramlar. YArın foruma gelmicen el öpcen galibaÇıkıyorum ben, Gute Nacht.
İyi bayramlar. (bir gavur olarak)
![]()
Sincaplarin fındık fıstık ararken işini yapamaz
Sana da iyi geceler bacımiyi bayramlar ayrıcaCicili bicili bayramlar @Forumdash![]()
![]()
Siz harici bilmeyenlerden @alperuz @Ahmed @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici pazartesi gelecem yarın köyde kalacaz görüşürüz
![]()
Ben de dünden beri köydeyim, bayramı burada geçiricem. Görüşürüz.Cicili bicili bayramlar @Forumdash![]()
![]()
Siz harici bilmeyenlerden @alperuz @Ahmed @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici pazartesi gelecem yarın köyde kalacaz görüşürüz
![]()