Elendiğim gün kulisini başiniza yıkıcamKulislerde neler dönüyor bir bilseniz.@Forumdash
Elendiğim gün kulisini başiniza yıkıcamKulislerde neler dönüyor bir bilseniz.@Forumdash
Evet cnm. Fake sözü de çok hassaz harfler ve harf sayı bakımından, description iyi olmuş.Dünden sonra herşeyi açıklamak gerek anlaşildi
o zaman feyk yu(suprayzzz) diyebilirsinEvet cnm. Fake sözü de çok hassaz harfler ve harf sayı bakımından, description iyi olmuş.@sokak sanati @kerem
Yeni oluşumForumu kapatanlar ile mücadele ettik biz kulis yıkmak nedir bee
Cnm sansür konusunda kendimizi her geçen gün geliştirmeliyiz.o zaman feyk yu(suprayzzz) diyebilirsin
Unutamam efsane sarkidir ya, Rachel bile 4-5 verirdi en az. Nede olsa Sezen sarkisi.Artık kendi adım gibi biliyorum agdashdjsk@kerem
o zaman feyk yu(suprayzzz) diyebilirsin
Unutamam efsane sarkidir ya, Rachel bile 4-5 verirdi en az. Nede olsa Sezen sarkisi.@Ahmed @sokak sanati
Bu şarkıya tam verebilirdim.Unutamam efsane sarkidir ya, Rachel bile 4-5 verirdi en az. Nede olsa Sezen sarkisi.@Ahmed @sokak sanati
Cnm iyiki admin değilsin.Yalnız bu yönetimi eleştirmeye girer. Ceza gelebilir
Bu şarkıya tam verebilirdim.
Cecelinin magazinsel olaylarindan dolayi korktular.Hala diyorum Mustafa ceceli varsa 1 puan
Cnm iyiki admin değilsin.
Çok şükür.
Rachel kimyaa??? @sokak sanati misin @Ahmed miUnutamam efsane sarkidir ya, Rachel bile 4-5 verirdi en az. Nede olsa Sezen sarkisi.@Ahmed @sokak sanati
al bu kulbu da buldunYalnız bu yönetimi eleştirmeye girer. Ceza gelebilir
Ben neyinim peki?
Rachel = sokak sanati %100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?