TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta (MusicSurvivor Final Şarkıları)

Oyladımm iyi şanslarrrr

Reactions: Forumdash
Reactions: kerem
Ama bence adil değil herkesi etiketleyip genel fikri öğrenmek.

Atıyorum 15 kişi oylasa ve 10-nu bir şarkıya oy verse direkt o şarkıya yönelecek, normalde belki de diğerini seçip elenecekti?
Diger sarkilarla kiyaslama yapilmadan secilecek o yüzden belli olmaz yani. Burada oy verdigine oylamada düsük verebilir.

Reactions: Ahmed

Atıyorum 15 kişi oylasa ve 10-nu bir şarkıya oy verse direkt o şarkıya yönelecek, normalde belki de diğerini seçip elenecekti?
Ama oylama tamaamen gizlilik içinde. Yani o kişiye burdan sorsam puanlamasına etki edecek. Fikirlerini gizlilik içinde beyan etsin diye actım. Yoksa burada bi kaç kişiye sorsam bu sefer ona senin ağzına bakarak iş yaptım deme hakkım olurdu o da yukumluluk altına girerdi

Sana sormuşum gibi farzet olayı

Ahmed haklı bence de. Şimdi insanlar bu şarkıyı ben seçtirmiştim bari yüksek oy vereyim moduna bürünecek.

Reactions: Ahmed
Ahmed haklı bence de. Şimdi insanlar bu şarkıyı ben seçtirmiştim bari yüksek oy vereyim moduna bürünecek.
Aynen, benim dışımda benim gibi düşünen olması güzel.

Bundan bahsediyordum, 5-10 kişi değil de herkes etiketlenmiş ve özellikle jüriler etkilene bilir.