Çıkmaz Sokaklar yarı final şarkısıydı, final şarkısı Sahilden idi
Maskeli Yalınla finale kaldı, Yalın'ın bir şarkısı daha kullanılabilir. Erkin, Selda Bağcan, Sertab, Şebnem, Yıldız falan var işte
Pff, çok saçma hafta olacak.
Gidiyorum ama seninle alakası yokSeni yarışmadan kovuyorum
Pff, çok saçma hafta olacak.
Canlı derken, playbacksiz söylenen şarkılar. Eurovision gibi. Hit olamayan derken 1 milyon tıkın altında kalanlar.@kerem kategoriler sorun yaşatmasın? Hit olmamasını nerden ankayacaklar?
Canlı performans derken?
Son seçeneğe yüklenir gibi herkes ama umarım o olmaz
Beni yönlendir sonra kime oy vermem konusunda
Sana mı kaldı buOyunda geçersiz
4 fark var ayol, yarışmacılar bile MS seçmiş.Canlı performans olacak. O seçeneği sabote ettim
Şebnem, Sertab ve Yıldız kullanılabilirŞebnem ve Sertab ne kullandı acaba hatırlamıyorum. Yıldız'ın kullanılmayan şarkısı mi kaldı. Neyse çok sönük bir hafta olur. Canlı Performans seçelim. Snde seçmişsin zaten. @Forumdash 'da yıllardır bu haftayı istiyor. @Çiğdem 'de gelir.
Yalın - Zalim, Hande Yener - Kırmızı da ms final şarkılarıydı ve bu sezon kullanıldılarYarışmacılara yetecek kadar final şarkısı vardır tabii ama seçenek az.
Çeyrek ve yarı final da dahil olacak merak etmeyin. Arşivimiz geniş.Canlı performans gibi büyük bir kategori varken neden 10-15 şarkılık kategroiye oy kullanılıyor?
Yarışmacı olarak rahatsızım bu durumdan.
1 milyon altı en iyisiCanlı derken, playbacksiz söylenen şarkılar. Eurovision gibi. Hit olamayan derken 1 milyon tıkın altında kalanlar.
Şimdilik bekle sonuçlardan sonra etiketlerim seni.
Sana mı kaldı bu
4 fark var ayol, yarışmacılar bile MS seçmiş.
En az 4 olması lazımŞimdi kaç puan verdim tahmin et bakalım
Evet cok iyi olur bence.@kerem cnm sen MS mi istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?