TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 15. Hafta Sonuçları

16. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

Şebnem ve Sertab ne kullandı acaba hatırlamıyorum. Yıldız'ın kullanılmayan şarkısı mi kaldı. Neyse çok sönük bir hafta olur. Canlı Performans seçelim. Snde seçmişsin zaten. @Forumdash 'da yıllardır bu haftayı istiyor. @Çiğdem 'de gelir.

Reactions: Bully
Pff, çok saçma hafta olacak.

Reactions: sokak sanati
@kerem kategoriler sorun yaşatmasın? Hit olmamasını nerden ankayacaklar?

Canlı performans derken?

Son seçeneğe yüklenir gibi herkes ama umarım o olmaz

Beni yönlendir sonra kime oy vermem konusunda
Canlı derken, playbacksiz söylenen şarkılar. Eurovision gibi. Hit olamayan derken 1 milyon tıkın altında kalanlar.

Şimdilik bekle sonuçlardan sonra etiketlerim seni.

Reactions: Dosi
Şebnem, Sertab ve Yıldız kullanılabilir
Şarkı isimlerini yazmayayım şimdi

Seçenek az olduğu için ve şarkılar bilindiği için bir çekiciliği olmaz benim açımdan
Canlı Performanslar enteresan olur

Reactions: sokak sanati
Yalın - Zalim, Hande Yener - Kırmızı da ms final şarkılarıydı ve bu sezon kullanıldılar
Yarışmacılara yetecek kadar final şarkısı vardır tabii ama seçenek az.
Canlı performans gibi büyük bir kategori varken neden 10-15 şarkılık kategroiye oy kullanılıyor?
Yarışmacı olarak rahatsızım bu durumdan.
Çeyrek ve yarı final da dahil olacak merak etmeyin. Arşivimiz geniş.

Canlı derken, playbacksiz söylenen şarkılar. Eurovision gibi. Hit olamayan derken 1 milyon tıkın altında kalanlar.

Şimdilik bekle sonuçlardan sonra etiketlerim seni.
1 milyon altı en iyisi
keşke o seçilse

Tamam senden haber bekliyorum

Reactions: kerem
9 sezon yapildi, her sezon ceyrek-yari ve finalde toplam 10 sarki oluyor. Biz ortalama 5 diyelim.
5*9=54 yani kalan 6 yarismacimiz icin arsivimiz gayet genis. Bunu bahane etmeyin.
@Ahmed @Bully

%50'si kullanıldı ama ve garanti şarkılar sevmeyen birisin sen sözde ama burada garanti şarkıların yarışacağı bölümü seçmişsin. Derhal oyunu değiştir. Biz Canlı performans istiyoruz.
@Ahmed @Forumdash

Reactions: Ahmed