Sen kendine gelSen benimle önce bi emir kipi ile konuşma ve kendine gel
Yoo, kullanılmamış 10 şarkı var.Music Survivor final şarkılarının ı çoğu kullanıldı zaten. Sıla ve Rihanna yasak neyi seçecek bu millet@kerem
Çingane seni. SsÇok güzel bir şarkıydı o
Yoo, kullanılmamış 10 şarkı var.
9 sezon yapıldı her sezon finale iki kişi kaldı, Sıla Rihanna'ları çıkar kaldı sana 14 şarkı.
Şimdi kaç puan verdim tahmin et bakalımÇingane seni. Ss
Sen kendine gel
Şef benim sen kim oluyorsunKarşında Milli şef var. Ezik elenen vasat seni.
Onda kararsiz kaldim iste eklesem mi eklemesem mi diye ama ekleyeyim bari.Çeyrek ve yarı finalde ekle bari. 10 şarkı ne öyle.
Şef benim sen kim oluyorsun
Son 3-4 sezonun hicbir sarkisi kullanilmadi ben baktim.@kerem 14 şarkı var zaten. 4 tanesi yasak Rihanna ve Sıla olduğu için. Olmasa da kullanıldı. Sia'nın şarkı kullanıldı. Yalın'nın final şarkısı kullanıldı Zalim. (@Bully doğru dimi?) Sertab'in şarkı kullanıldı mi bilmiyorum ama mutlaka kullanılmıştır.Hande'nin Kırmızı'ydı diye hatırlıyorum oda kullanıldı. Burcu Güneş'te kullanıldı Çıkmaz Sokaklardı. Şarkı kalmadı. Bence finalist şarkıcıların şarkıları yada çeyrek finali dahil eden bi konsept olsun. Bundan sonra bana sormadan işte yapma
Gökhan tepe
Ariana
Ağaçkakan kaldı.
Music Survivor final şarkılarının ı çoğu kullanıldı zaten. Sıla ve Rihanna yasak neyi seçecek bu millet@kerem
Yalın - Zalim, Hande Yener - Kırmızı da ms final şarkılarıydı ve bu sezon kullanıldılarYoo, kullanılmamış 10 şarkı var.
9 sezon yapıldı her sezon finale iki kişi kaldı, Sıla Rihanna'ları çıkar kaldı sana 14 şarkı.
Son 3-4 sezonun hicbir sarkisi kullanilmadi ben baktim.
Geç kaldın yardım istemekte
Çıkmaz Sokaklar yarı final şarkısıydı, final şarkısı Sahilden idi@kerem 14 şarkı var zaten. 4 tanesi yasak Rihanna ve Sıla olduğu için. Olmasa da kullanıldı. Sia'nın şarkı kullanıldı. Yalın'nın final şarkısı kullanıldı Zalim. (@Bully doğru dimi?) Sertab'in şarkı kullanıldı mi bilmiyorum ama mutlaka kullanılmıştır.Hande'nin Kırmızı'ydı diye hatırlıyorum oda kullanıldı. Burcu Güneş'te kullanıldı Çıkmaz Sokaklardı. Şarkı kalmadı. Bence finalist şarkıcıların şarkıları yada çeyrek finali dahil eden bi konsept olsun. Bundan sonra bana sormadan işte yapma
Gökhan tepe
Ariana
Ağaçkakan kaldı.
Yalın - Zalim, Hande Yener - Kırmızı da ms final şarkılarıydı ve bu sezon kullanıldılarYarışmacılara yetecek kadar final şarkısı vardır tabii ama seçenek az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?