Atıcaksan bari azcık iftiranı ısla bee adam yılannnnssssss@dreamy
Arabesk bi şarkı yazar artık İsot. Hem benden gol yiyor hem ailesinden. Dertli dertli söyler artık
Atıcaksan bari azcık iftiranı ısla bee adam yılannnnssssss@dreamy
Size de yüz vermeye gelmiyor@sokak sanati
Geçen hafta aldım ki.Sen 'Ben puana alınmam' lafını demeyecektin. O günden beri final puanı alamıyorsun
Geçen hafta aldım ki.
Arabesk bi şarkı yazar artık İsot. Hem benden gol yiyor hem ailesinden. Dertli dertli söyler artık
Bayramda elimi öpmek için yalvarakcaksın. Şu yılan dillinin gazına gelipSize de yüz vermeye gelmiyor@sokak sanati
Evet önceden klişe seçimler yapıyordum, son zamanlarda daha marjinal takılıyorum ondandır.Ama diğerleri kadar çok alamıyorsun. Son dönemde bi düşüşte seçimlerin ve puanların.
Aen eve misafir gelmesini istemiyordun zaten, sevinmişsindirBayramda elimi öpmek için yalvarakcaksın. Şu yılan dillinin gazına gelip
Ben sana dedimya @sokak sanati etkinlik sonrası gör birde onu ailemizden ayırıp seni bırakıcak diyeGözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @Forumdash
Ben sana dedimya @sokak sanati etkinlik sonrası gör birde onu ailemizden ayırıp seni bırakıcak diyeYine iyi kötü bize kalacan bayram geliyor affederiz yine iyisin@Forumdash
Harclık vermicez ceza olsun @ForumdashBastım tekmeyi sizin toruna
Beni geriye atıyorArkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği
Ekli dosyayı görüntüle 83037
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
Aranıza girdiği için olmasınArkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
Yine sarılıyor sana bee
Önceki hali daha iyiydi.Arkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği
Bana seni temsil edecek birini yollasanaAman patlayın .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?