Ağzını bile yırttım
Sokak kızdırdı beniNiye durduk yere diss atiyorsun?
Asla vermem. Protesto ediyorum.Oy ver etkinliğe. 50 kişi lazım.
O zaman ona diss at.Sokak kızdırdı beni
Abicimiz yenileyecem diyip duruyordu birşeyden hoşnut olmamış ama anlamadım@Forumdash @sokak sanati
Evet seni arkalaralara koyucamBana sarılmadan olabilir ablacım.
@eskici ye göre gay miş
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"Yoo, degil.
Ben bilerek öyle yazdım espri olsun diyeEvet seni arkalaralara koyucamSarılmanın formunu bozmuşun resmenBaşka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem
@eskici ye göre gay mişKim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"
Güzel espiri heeBen bilerek öyle yazdım espri olsun diye
Evet seni arkalaralara koyucamSarılmanın formunu bozmuşun resmenBaşka resmi varsa yolla bana bişeyler denicem
@eskici ye göre gay mişKim için durmadan "bencegay" diyor bu cocuk da telefonu otomatik olarak düzeltiyor
Ayyy dedikleri giibi durmadan habire geceden sabaha "kural değişiyor"
O anlamda demedimSandiğimi söyledim
Ben dadylerden nefret ederim be uydurma .ss
Ben dadylerden nefret ederim be uydurma .ss
O kasam benimFaruk peki ne oluyor
Uydurma
Sen kendini Yamaç mı sanıyorsun😱 @xemrexxx haklıymış
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | BÜYÜK FİNAL | '7 Rings' vs 'Señorita'
2019 yılının En Favori Yabancı Şarkı etkinliğinde finale geldik. Finale iki genç şarkıcı çıktı. Ariana Grande - '7 Rings' ve Shawn Mendes, Camila Cabello düeti olan Señorita finalde sizlerle. Anketimiz Pazar gününe kadar sürecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz. Ariana Grande - 7 rings...fav10.net
Bu arada ikinizde bu konuya oy vermezseniz yarışa hayatınız tehlike de bilesiniz
İdris Koçavali oğlunu yolladi. Yapyaşlı adam gidip paket servis yapacak değil heraldeSen kendini Yamaç mı sanıyorsun😱 @xemrexxx haklıymış
2019 - En Favori Yabancı Şarkı 2019 | BÜYÜK FİNAL | '7 Rings' vs 'Señorita'
2019 yılının En Favori Yabancı Şarkı etkinliğinde finale geldik. Finale iki genç şarkıcı çıktı. Ariana Grande - '7 Rings' ve Shawn Mendes, Camila Cabello düeti olan Señorita finalde sizlerle. Anketimiz Pazar gününe kadar sürecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz. Ariana Grande - 7 rings...fav10.net
Bu arada ikinizde bu konuya oy vermezseniz yarışa hayatınız tehlike de bilesiniz
İdris Koçavali oğlunu yolladi. Yapyaşlı adam gidip paket servis yapacak değil heralde@xemrexxx
Çok kolay bi oylamaydı. Anketi kapatabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?