Sen tek başına 30 mesaj yazmışsındır @Forumdash ın yazmasına gerek kalmadı artık
Sen tek başına 30 mesaj yazmışsındır @Forumdash ın yazmasına gerek kalmadı artık
-20'sini alacak zaten hic merak etme.Böyle boş şeyler atarak yorum yapma zahmetinden kaçınanlar için, benim gibi sürekli konuda olup yorum yapan birini elediniz ey forum...
Kuralı ben istemedimBöyle boş şeyler atarak yorum yapma zahmetinden kaçınanlar için, benim gibi sürekli konuda olup yorum yapan birini elediniz ey forum...
Sıkıcı bir kategori sizi destekliyorum.Film dısında diğer ikiside olur şuan milleti filmden uzaklaştırıyoruz @sokak sanati @Bully
Elimden geldiğince iyi verdim .ss
15 Onun 15 benim yerime evet @ForumdashSen tek başına 30 mesaj yazmışsındır @Forumdash ın yazmasına gerek kalmadı artık
En itici çift ödülünü alırlar @Çiğdem
hahahaah rezalet ayol
@Çiğdem ne anlar parlaktan .ss
Ruhu varoş anam
Kötü oyla değiştir acuna kaçıyor @xemrexxx biz elenecek diye üzülüyoruz o acunun yaına gidiyor @alperuz @Bully @sokak sanatiElimden geldiğince iyi verdim .ss
O zaman yallah.Kuralı ben istemedim
Rachel nerede kaldin. @sokak sanati
İyi vermişim o zaman .ssKötü oyla değiştir acuna kaçıyor @xemrexxx biz elenecek diye üzülüyoruz o acunun yaına gidiyor @alperuz @Bully @sokak sanati
Beter olsun o zamanKötü oyla değiştir acuna kaçıyor @xemrexxx biz elenecek diye üzülüyoruz o acunun yaına gidiyor @alperuz @Bully @sokak sanati
Arkamdan konuşan olursa yazO zaman yallah.
Adındır zibidiZibidileri getirirsin @alperuz