Gurbette yasayıp şarkı cıkaranlar da olmasın amaIngilizce Disinda Yabanci Sarkilar diyelim bence orada secenek daha coktur. Sadece Türkce ve Ingilizce yasagi var mesela.@Forumdash
Gurbette yasayıp şarkı cıkaranlar da olmasın amaIngilizce Disinda Yabanci Sarkilar diyelim bence orada secenek daha coktur. Sadece Türkce ve Ingilizce yasagi var mesela.@Forumdash
fragmanı yazdım çatışmada korona belirtisi olacak @keremYine mi vurulacagim.
Nasil yani?Gurbette yasayıp şarkı cıkaranlar da olmasın ama
Muro murdo filancaNasil yani?
@kerem e öfken dinmedimi halaKereme polisiyedede süprizim var @Çiğdem
bu arabeskten sonra gel bir fragmana bak @Çiğdem
Niye ki? Rapciler secilmez zaten.Muro murdo filanca
Bende oraya yakınım @Forumdash bence diğer seçenekler kısıtlı en bolu ingilizce dısı @sokak sanati önerdiğiIngilizce Disinda Yabanci Sarkilar diyelim bence orada secenek daha coktur. Sadece Türkce ve Ingilizce yasagi var mesela.@Forumdash
hayatı tehlikede arabesk iyi fikir değildi suçlu @kerem
Bana düşük vermiyordu şimdi senle yarıştımızı biliyorya @pompy haftayı bekleyelim
Hayır olurda başka tür söyleyen olurNiye ki? Rapciler secilmez zaten.
İyi o zamanBende oraya yakınım @Forumdash bence diğer seçenekler kısıtlı en bolu ingilizce dısı @sokak sanati önerdiği
Diner mi ayol .ss
O kücük yılana inanmaBana düşük vermiyordu şimdi senle yarıştımızı biliyorya @pompy haftayı bekleyelim@kerem @sokak sanati
@alperuz dan da bir iyileştirme bekliyorum
Sarki ingilizce degilse ve orjinali ona aitse yasak degil.Hayır olurda başka tür söyleyen olurİlla rapçi değil.
İyi o zaman
Gebertir inşallah reyiz
dordürüst şarkı seçsin irlandalı kızın sevdiği şarkıyı seçmesin üzüyor 3 veresim geliyorBana düşük vermiyordu şimdi senle yarıştımızı biliyorya @pompy haftayı bekleyelim@kerem @sokak sanati
@alperuz dan da bir iyileştirme bekliyorum
Buralardayım şimdilik.@Forumdash la bir türlü ankete karar veremedik @Bully çoktan uyumaya gitmiştir
@kerem de akıl versin sonucta seçeceğimiz şarkıda onu yoruyoruz yarışmaya kaıtldımızdan beridir şöyle güzel bir şarkı seçelim ve ikimizin şarkısıyla puanı koparalım
İngilizce dısı dedim @sokak sanati @keremHayır olurda başka tür söyleyen olurİlla rapçi değil.
İyi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?