TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 14. Hafta Sonuçları

15. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Bu şarkıyla geldiğin için asıl sen harikasın. :Z

Bu şarkıyı Bilal Sonses’ten bilenler olarak değil de İbrahim Erkal’dan bilenler olarak umarım kalırsın yarışmada. :Z
Elenirsem İbrahim Erkal’ın efsane bir şarkısını paylaşıp gönderme yapıcam :A

Ağla :A İnşallah Ariana finalde yine kaybedecek :A

Senorita forever :Z

Finali ben yöneteceğim. Açıkçası bende Señorita'yı daha çok seviyorum ve ona oy vermeyi düşünüyorum. O yüzden böyle kaos oluşturmaya gerek yok.:A
Lütfen #barış #huzur #mutluluk içinde yaşamaya devam edelim.:bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully
TECRÜBE KONUŞUYOR NOT ALIN.. ✍ ✍

kaşar.jpg

3. Puan Durumu:

107 | Ahmed | Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya

97 | mrt-06 | Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

89 | Forumdash(Çiğdem) | Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
88 | dreamy | Ümit Besen - Nikah Masası
86 | xBUGRAx | Kibariye - Annem
83 | xemrexxx | İbrahim Tatlises - Bir Kulunu Çok Sevdim
80 | eskici | İbrahim Erkal - Sevme
76 | bazinga | Müslüm Gürses - Affet

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
@Ahmed i al aşa etmeliyiz aşireti toplan buraya sıramızı bozuyor :A @Çiğdem @mrt-06 @dreamy

3. Puan Durumu:

107 | Ahmed | Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya

97 | mrt-06 | Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

89 | Forumdash(Çiğdem) | Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
88 | dreamy | Ümit Besen - Nikah Masası
86 | xBUGRAx | Kibariye - Annem
83 | xemrexxx | İbrahim Tatlises - Bir Kulunu Çok Sevdim
80 | eskici | İbrahim Erkal - Sevme
76 | bazinga | Müslüm Gürses - Affet

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Yazıklar olsun :A

Ben yarismayi kastetmedim ama. Sadece sen bu tavri sergiliyorsun. :D
Çok basit çünkü yakın zamanda ben de elendim ve böyle bir durumu haksızlık olarak nitelendiriyorum.

Ve önceki konuda olduğu gibi bu yarışmadan çok arkadaş kayırmaya döndü. Foruma geldiği gibi yarışmaya dahil ettin, yanlış anlaşılmasın diye en başından belliydi 5 kişi alacağım falan dedin. Geldi, elendi, tekrar geldi. :F

• Güldürdün
Reactions: kerem