Elenirsem İbrahim Erkal’ın efsane bir şarkısını paylaşıp gönderme yapıcamBu şarkıyla geldiğin için asıl sen harikasın.
Bu şarkıyı Bilal Sonses’ten bilenler olarak değil de İbrahim Erkal’dan bilenler olarak umarım kalırsın yarışmada.
Elenirsem İbrahim Erkal’ın efsane bir şarkısını paylaşıp gönderme yapıcamBu şarkıyla geldiğin için asıl sen harikasın.
Bu şarkıyı Bilal Sonses’ten bilenler olarak değil de İbrahim Erkal’dan bilenler olarak umarım kalırsın yarışmada.
Ağla İnşallah Ariana finalde yine kaybedecek
Senorita forever
Senin Mennan mesajını alıntıladım bakmadın bile.Gıramery ne gııızlar bu aralar.
Ben yarismayi kastetmedim ama. Sadece sen bu tavri sergiliyorsun.Yarışmayı ciddiye aldığım için olabilir, haklısın.
@Ahmed i al aşa etmeliyiz aşireti toplan buraya sıramızı bozuyor @Çiğdem @mrt-06 @dreamy3. Puan Durumu:
107 | Ahmed | Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya
97 | mrt-06 | Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
89 | Forumdash(Çiğdem) | Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
88 | dreamy | Ümit Besen - Nikah Masası
86 | xBUGRAx | Kibariye - Annem
83 | xemrexxx | İbrahim Tatlises - Bir Kulunu Çok Sevdim
80 | eskici | İbrahim Erkal - Sevme
76 | bazinga | Müslüm Gürses - Affet
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Etkinliğimiz sayesinde, ara veren üyeler foruma geri dönüyorlar ne güzel
Verdiğim puanı görünce utanacaksın... @kerem
Keşke ziyaretçilere kapasaydık o konuları.Etkinliğimiz sayesinde, ara veren üyeler foruma geri dönüyorlar ne güzel
Yazıklar olsun3. Puan Durumu:
107 | Ahmed | Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya
97 | mrt-06 | Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
89 | Forumdash(Çiğdem) | Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
88 | dreamy | Ümit Besen - Nikah Masası
86 | xBUGRAx | Kibariye - Annem
83 | xemrexxx | İbrahim Tatlises - Bir Kulunu Çok Sevdim
80 | eskici | İbrahim Erkal - Sevme
76 | bazinga | Müslüm Gürses - Affet
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
1 vermiş adam bize bundan daha iyi zaman olamaz Sal başina belayı Ömür boyu kurtulamaz da @serhatt
Gördüm...Verdiğim puanı görünce utanacaksın... @kerem
Çok basit çünkü yakın zamanda ben de elendim ve böyle bir durumu haksızlık olarak nitelendiriyorum.Ben yarismayi kastetmedim ama. Sadece sen bu tavri sergiliyorsun.
@serhatt a niye taş attın
Umarım elenmezsin.Elenirsem İbrahim Erkal’ın efsane bir şarkısını paylaşıp gönderme yapıcam
Gerçekten tamam senle uğraşıyoruz ediyoruzda seçtiğin şarkılar hep çürük @kerem @sokak sanati @ForumdashElenirsem İbrahim Erkal’ın efsane bir şarkısını paylaşıp gönderme yapıcam