Keith Long
Favori Üye
Niye naptim ben?İYi başladım ama senden korkuyorum
Resmen skandalYine mağdur ayağina yatıp milleti aldattılar İflah olmazsınız turk halki @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Şarkısını göndermeyene niye bu kadar iyi şarkı seçtiniz ki şarkı göndermemek daha avantajlı gibi.1. Puan Durumu:
41 | xemrexxx | İbrahim Tatlises - Bir Kulunu Çok Sevdim
36 | eskici | İbrahim Erkal - Sevme
34 | Forumdash(Çiğdem) | Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci
33 | mrt-06 | Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
31 | dreamy | Ümit Besen - Nikah Masası
30 | Ahmed | Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya
29 | bazinga | Müslüm Gürses - Affet
28 | xBUGRAx | Kibariye - Annem
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Her zamanki gibi mağdurlar uste çıkarHer mesajima da diss atmayi ihmal etmiyor, utanmaz.
Abin batsın .ss
İlk dinleyişte aşk olmuş herhalde herkes için. Ben de kesin açık ara elenir diyordum.Şu 2. olan şarkıyı ben ilk kez dinledim, nasıl 2. oluyor? 😱
Nerede kaldın cnm @BullyPuanlar birbirine çok yakın bakalım neler olacak
Bence açılacaksın.
Önce iyi puanları gösterip sonra düşürebilirsinNiye naptim ben?
Bir şey olmaz elenirsen geri dönersin sen de bir yolunu bulup.İnşallah canım.. Olmadı yürür giderim kendi yoluma...
Aslinda aklimda daha iyi sarkilar vardi ama en kötüsünü sectim.Şarkısını göndermeyene niye bu kadar iyi şarkı seçtiniz ki şarkı göndermemek daha avantajlı gibi.
Unutmuşum sonuçları ablacımNerede kaldın cnm @Bully