xBUGRAx
Emekli
Yeminle bilmiyorum zaten en sıkıcı oy verdiğim hafta oldu rock mu grup mu belli değil.Bilmiyormuş gibi yapma...
Yeminle bilmiyorum zaten en sıkıcı oy verdiğim hafta oldu rock mu grup mu belli değil.Bilmiyormuş gibi yapma...
6. sayfaya bak @sokak sanati bugün akil hastanesinden baglaniyor zaten.
Snn herhangi bir alanda zevkin olabilir mi 😱Tamamen müzik zevkime göre bir oylama oldu, her zaman oldugu gibi.
Oruca devam etmeye başladım oyüzden anca gelebildim @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @serhatt@Çiğdem @Forumdash üsüttünüz sanirim.
İyiler önden geliyor gibi geldi bana.Sürpriz oldu
@sokak sanati mesajımı niye beğenmedin? Spoiler verdiğim için mi?
Kimse yoksa bile bacılar ne içinBu akşam kimseye tşk edemicem galiba
Forumda tutan yok galiba. Herkes buradaydı.
6. sayfaya bak @sokak sanati bugün akil hastanesinden baglaniyor zaten.
Sanki sevap kazanıcan da. Ss
7 mi.ss @keremGerçek oylar:
@kerem 'in boncuklari @mrt-06 'nın bu haftada tercihini beğenmemiş
10p) maNga - Beni Benimle Bırak (Tek kelimeyle muazzam. maNga'nin Sehri Hüzün albümündeki bütün sarkilari ezberimde hala. Ve satin aldigim nadir albümlerdendi. )
10p) Imagine Dragons - Believer (Iste cesaret, iste kalite. Final puani almasini istedigim sarkilardan biri. )
10p) Duman - Her Şeyi Yak (En iyi Cover sarki olabilir, Duman'in acik ara zirve sarkisidir.)
10p) Clean Bandit - Rockabye (Son yillarin en cok dinledigim global hitlerden biri. Umarim iyi bir sonuc elde eder. )
10p) Queen - We Will Rock You (Efsanedir, sadece ritmine bile tam puan verebilirim. )
10p) Hepsi - Yalan (Az mi dinledim bu sarkiyi, hala bastan sona ezberimde olmasina ne demeli. )
10p) Model - Mey (Ilk kez dinledim, iki gündür agzima takildi diger Model sarkilari gibi. )
7p) Gece Yolcuları - Unut Beni
7p) MFÖ - Güllerin İçinden
3p) Gripin - Komşu Kızı (Cok kötü ama bu kadar cok tam puan verince 1 vermek istmedim. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Duman’la gelmiştim. Son üç dört haftadır sen benimkine en düşük oylarken, ben seninkine muhteşem puan veriyorum. Sinirim bozuldu o yüzdenYeminle bilmiyorum zaten en sıkıcı oy verdiğim hafta oldu rock mu grup mu belli değil.
Sana kocaman tşk zatenKimse yoksa bile bacılar ne için