@Bully'nin Oyları:
maNga 10
Duman 9
Hepsi 8
Gece Yolcuları 7
Gripin 6
MFÖ 5
Model 4
Queen 3
Clean Bandit 2
Imagine Dragons 1
maNga 10
Duman 9
Hepsi 8
Gece Yolcuları 7
Gripin 6
MFÖ 5
Model 4
Queen 3
Clean Bandit 2
Imagine Dragons 1
İyileştin demek
30 yazan kaçmaz inş @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAx @AhmedBir Unutma Beni Feraya iki Melekler Korusun Eylül. Hatırlayan var mı kötülüklerini @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Çiğdem @dreamy @alperuz
O değil de bu Serkan Altunorak hakkında bir haber çıkmıştı duymuş muydun.Bir Unutma Beni Feraya iki Melekler Korusun Eylül. Hatırlayan var mı kötülüklerini @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Çiğdem @dreamy @alperuz
Dipteyim sondayım depresyondayıııımIlk puan durumu birazdan!
Ne diyon gııı
Benim şarkım yok burada@kerem "in @bazinga 'ya ve @eskici 'ye puanı
10p) Duman - Her Şeyi Yak (En iyi Cover sarki olabilir, Duman'in acik ara zirve sarkisidir.)
10p) xxxxx (Son yillarin en cok dinledigim global hitlerden biri. Umarim iyi bir sonuc elde eder. )
10p) Queen - We Will Rock You (Efsanedir, sadece ritmine bile tam puan verebilirim. )
Xxxxx kim? @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAx @mrt-06 @Özgür
Heps efsanedir ya hangimiz dinlemedik ki o sarkiyi. @xBUGRAx
Aaa evet çok şükür artık tutabilirimİyileştin demek
Evet, Fatih Ürek'in ifşası tarzı bir haber. Şaşırmadım ama..O değil de bu Serkan Altunorak hakkında bir haber çıkmıştı duymuş muydun.
Bir Unutma Beni Feraya iki Melekler Korusun Eylül. Hatırlayan var mı kötülüklerini @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati @Özgür @Çiğdem @dreamy @alperuz
Geçmişler olsun cnmAaa evet çok şükür artık tutabilirim
Valla ben de anlamadım bu sefer ablacım.
Benim şarkım yok burada