Pek sevdiğim söylenemez, en azından tam puan alamayacağını garanti edebilirimNiye Gülşen’i sevmiyor musun
eskici'ye Gülşen ile gelirsen tam puanı unut dedim, senin için de aynı durum geçerli. Hande ile gelirsen tam puanı unut
Come onnnnnPek sevdiğim söylenemez, en azından tam puan alamayacağını garanti edebilirim
eskici'ye Gülşen ile gelirsen tam puanı unut dedim, senin için de aynı durum geçerli. Hande ile gelirsen tam puanı unut
Come onnnnn
Kırmızı yerden sonrasını sen unut
Pek sevdiğim söylenemez, en azından tam puan alamayacağını garanti edebilirim
Kolaya kacmayin diyorlar yani.Niye Gülşen’i sevmiyor musun
1 Ocak 2000 - 31 Aralik 2009
Kolaya kacmayin diyorlar yani.De herkes kolaya kaciyor onu napacagiz.
Olur 3 şarkısı yayınlanan gruptan birisini seçerim@MasacRE'nin Oyları:
10 Queen - We Will Rock You
9 Duman - Her Şeyi Yak
8 MFÖ - Güllerin İçinden
7 Imagine Dragons - Believer
6 maNga - Beni Benimle Bırak
5 Gece Yolcuları - Unut Beni
4 Clean Bandit - Rockabye
3 Hepsi - Yalan
2 Model - Mey
1 Gripin - Komşu Kızı
Kısaltınca da çok iyiler kalabilir.1 Ocak 2000 - 31 Aralik 2009
Kisaltalim mi?
Daha fazla nasil kisaltayim 2000'ler iste.Kısaltınca da çok iyiler kalabilir.İzel yine başka bahara gibi duruyor.
Bence güvenmemekte haklı.Daha fazla nasil kisaltayim 2000'ler iste.Sorun senin Izel'e güvenmiyor olman.
Seçilecek o kadar isim varken İzel biraz saçma kalıyorNeden?
Yeter artık bıktım bu kızın hor görülmesinden.Seçilecek o kadar isim varken İzel biraz saçma kalıyorElenme potası garantili bence
Artık 9 kişi kaldık, yine sen bilirsin tabi seçeceksen. Benim açımdan sıkıntı yok ama İzel’in şarkıları o kadar popüler değil bence ve bu forumda da geçerliYeter artık bıktım bu kızın hor görülmesinden.
Bu forum benden Gülben istiyor.Artık 9 kişi kaldık, yine sen bilirsin tabi seçeceksen. Benim açımdan sıkıntı yok ama İzel’in şarkıları o kadar popüler değil bence ve bu forumda da geçerli
Gülben sec o zaman.Bu forum benden Gülben istiyor.
Gülben Ergen daha iyi bir seçim olur zaten.Bu forum benden Gülben istiyor.
Gülben sec o zaman.
Gülben Ergen daha iyi bir seçim olur zaten.Aklımda kimsenin aklına gelmeyeceğini düşündüğüm ama oldukça popüler bir şarkı var.
Ayyy ne var sen de @kerem i @Harunnn60 dan çaldın
Aşk-ı Memnuculuk mu oynuyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?