Her hafta şarkı seçmede sona kalıp hala elenmemen şaka gibi.Çok beklersin
Strateji demek sevdim
En iyileri seçiyorumHer hafta şarkı seçmede sona kalıp hala elenmemen şaka gibi.
İkisinden de genel olarak iyi puanlar gelmiyor zatii.Strateji demek sevdim
Evet hadi admin değişik bir insan peki ya Azeri dilberine ne demeliİkisinden de genel olarak iyi puanlar gelmiyor zatii.
Az kalsın elenecekmişsin ne en iyisi.En iyileri seçiyorum
Buğra saman alevi gibi parlayacak... Ve kendi kendine sönecek...@xBUGRAx niye göndermek istemiyorsun? Ankaralı değiliz diye mi bu ırkçılık?
Ondan zaten ya 1 ya 2 en fazla 4.Evet hadi admin değişik bir insan peki ya Azeri dilberine ne demeli
Forumun zevvksizliğiAz kalsın elenecekmişsin ne en iyisi.
@xBUGRAx sinsisi 2 hafta önce bana ne çok final puanı alıyorsun dediğinden beri değirmenin suyu kesildi ve kendine akmaya başladı. Bu finali de görür sakin sakin...
"Maşallah dediği 3 gün yaşamıyor..."@xBUGRAx sinsisi 2 hafta önce bana ne çok final puanı alıyorsun dediğinden beri değirmenin suyu kesildi ve kendine akmaya başladı. Bu finali de görür sakin sakin...
Çok sinsi, ben özel mesajda kulis yapıcam desteğini bekliyorum bacım. Bu sorunun üstesinden birlikde gelecez...
@xBUGRAx sinsisi 2 hafta önce bana ne çok final puanı alıyorsun dediğinden beri değirmenin suyu kesildi ve kendine akmaya başladı. Bu finali de görür sakin sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?