Şuan bir dinlenmeye gidicemde senin elenmedini görmeyi bekliyorumBen de 2000ler yaptım
Şuan bir dinlenmeye gidicemde senin elenmedini görmeyi bekliyorumBen de 2000ler yaptım
Hayır.Karşıdan bakınca Ben ciddi biri gibi mi gözüküyorum.
Meraklıları çok2000LER pop dedimde hala film seçecekler nerdeyse@Bully @Forumdash @sokak sanati @dreamy @xBUGRAx @Ahmed @kerem @xemrexxx
Sonuclar aciklanmistir, herkese tesekkürler.
Ankete oy vermeyi unutmayin.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Hani eleniyordun ortalama iyi gitmişsin abicim @ForumdashSonuclar aciklanmistir, herkese tesekkürler.
Ankete oy vermeyi unutmayin.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Ama ben puan alamıyordum kadınların 6.hissi kuvvetlidir sanlı tabloyu görüpte ayarlamıs gibiyim@Çiğdem keşke 2 puan daha yüksek verseymişsin.
1 puanla kaçırmak üzdü, final puanı alan arkadaşlara tebrikler. 😕
Kes be çarpık Sister. Ss
Çok sevindim gerçekten hem kendime hem sana , yanı kılpayı kurutldunmu derken iyi gitmişsin ben tamamen sen eleniyorum dedinden , hadi ben takip etmedim sendemi etmedin abicim kendini yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?