Bundan sonra tüm mesajlarına OLMAMIŞ atacam @kerem in
Beyoncé forumda sevilen bir isimde değil. Neden kolaya kaçmak dedi anlamıyorum. Katıldığı etkinlikte ilk haftalardan elenmişti.
Bundan sonra tüm mesajlarına OLMAMIŞ atacam @kerem in
Beyonce’nin forumda seveni bile yok herkes Rihanna’cı... ben şarkıyı sevdiğim için paylaştım.Doch, Beyonce, Shakira ve Rihanna secmek kolayciliktir. Bende cezalandiriyim dedim.
100 puan bekliyorum 99 bile kabul olmazAğzının payını verdim
Kolaya kacmadigin icin verdim bu puani.@kerem harikasın
Yapımcı @kerem den yarışmaılara olay diss. 😱 Buralar karışır.
Bu oyları açıklamaya utanmıyor musun
Onu ben de anlamadım. Şarkı çok güzel bence yani...Beyoncé forumda sevilen bir isimde değil. Neden kolaya kaçmak dedi anlamıyorum. Katıldığı etkinlikte ilk haftalardan elenmişti.
Kolaya ara ara kaçabilirim ama yetişebilirsekKolaya kacmadigin icin verdim bu puani.
Afferim alamacın @kerem bize mavi boncuk rihannalara siyah @Bully @Ahmed @sokak sanatiYapımcı @kerem den yarışmaılara olay diss. 😱 Buralar karışır.
Ben yorumları okumaya geldim.Dedim sana burada kal diye
Queen's points ile başladık.@Ahmed'in Oyları:
10p - Lady Gaga - Poker Face
9p - Rihanna - Umbrella
8p - Ke$ha - Tik Tok
7p - Lady Gaga - Bad Romance
6p - Beyonce - Crazy in Love
5p - Rihanna - Don't Stop Music
4p - Evanescence - Bring me to life
3p - Beyonce - Naughty Girl
2p - Shakira - Whenever Whenever
1p - Inna - Hot
Avcunu yalarsın hoşt100 puan bekliyorum 99 bile kabul olmaz
Bu oyları açıklamaya utanmıyor musun
@Ahmed i yedirmeyiz sana @xBUGRAx @kerem @Forumdash @sokak sanati@Ahmed'in Oyları:
10p - Lady Gaga - Poker Face
9p - Rihanna - Umbrella
8p - Ke$ha - Tik Tok
7p - Lady Gaga - Bad Romance
6p - Beyonce - Crazy in Love
5p - Rihanna - Don't Stop Music
4p - Evanescence - Bring me to life
3p - Beyonce - Naughty Girl
2p - Shakira - Whenever Whenever
1p - Inna - Hot
Severim ama bu şarkısı çok klişe kalmıştı diğer şarkıların araslnda.@Ahmed ayıp ettin bir de seviyorum demiştin
Güzel ama siradan. Ben bu konseptte özellikle siradanlik istemiyorum dedim cok agir Rihanna faniyim ama yetti. Yoksa Rihanna'liklar tam puandi bence.Onu ben de anlamadım. Şarkı çok güzel bence yani...