Çok beklersinEvet ağla ayaklarıma kapan![]()
@alperuz bunun elinde oyuncak mı olacan 😱 Ben şok ben bim ben a101 resmen😱 (sokak sanatinin soğuk espirisine ulti attım@Harunnn60 'ın kedilere karşı zaafı var mesela. Bi olay kurgularken kedi videosu at o yarım saat onu izler sende o sırada yapacağını yaparsın.@mrt-06 yufka yüreklidir. İki acındır inanır. Bunların aşireti iyi tanı
![]()
Off evet biÇiğdem bu taktiği yapıyor seni yumuşatmak için hep![]()
Off evet bivadikızı da yapardı zamanında
![]()
Seni de çok sever bilirsinAyy oda az yere bakan yürek yaka değil hani. Nerden biliyor böyle şeyler![]()
Seni de çok sever bilirsin![]()
Ben onu oyuncak ederim haberi olmaz. 🐍@alperuz bunun elinde oyuncak mı olacan 😱 Ben şok ben bim ben a101 resmen😱 (sokak sanatinin soğuk espirisine ulti attım)
Evet öyle bişey demiş. Oyuncak olmaz oyuncak eder diyeBen onu oyuncak ederim haberi olmaz. 🐍![]()
Ben onu oyuncak ederim haberi olmaz. 🐍![]()
Tabi ki.Evet öyle bişey demiş. Oyuncak olmaz oyuncak eder diyeSen onu oyuncak etceksin galiba
@sokak sanati
Yiyin birbiriniziSen @xemrexxx 'den yana değil misin@Forumdash ile o rakip. Kendine gel sen Alper Ziyagilsin. Aptallık etme.
Ay ne biliyim, Yasak Elma gibi forum. Her an herkes saf değiştiriyor.Sen @xemrexxx 'den yana değil misin@Forumdash ile o rakip. Kendine gel sen Alper Ziyagilsin. Aptallık etme.
Ne biçim milli şef@alperuz 'u kurula götürüp attiracagim yılanlar ekibinden![]()
Resmen şıkandal.Ne biçim milli şefKurula göre mi karar alıyorsun
![]()