TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

sokak sanati' Alıntı:
Pardon..
Rakip olacağım. Yılanlar ekibi kuruyoruz.
Alperuz - Dreamy'i haklar
Ahmed - Harun'u haklar
X'li Emre - Seni haklar
Ben -Atacan'ı haklarım
Serhat'ta - Çiğdem'i haklar. Bizim ekip daha güçlü. Bu beşliyi toplamam lazım :Z

@serhatt bana @alperuz @dreamy e kıyamaz @Ahmed haruna kıyamaz @xemrexxx forumdasha kıyamaz yanı kurdun ekip çok güvebnilir değil bence hatta sende @sokak sanati güvenilir değilsin sende @mrt-06 a kıyamazsın :A :A :A

En iyisi hepimize çağrı :A :A :A
@xemrexxx yılanına güven olmaz. :A

sokak sanati' Alıntı:
Pardon..
Ahmed - Harun'u haklar
X'li Emre - Seni haklar
Ben -Atacan'ı haklarım
Serhat'ta - Çiğdem'i haklar. Bizim ekip daha güçlü. Bu beşliyi toplamam lazım :Z

@serhatt bana @alperuz @dreamy e kıyamaz @Ahmed haruna kıyamaz @xemrexxx forumdasha kıyamaz yanı kurdun ekip çok güvebnilir değil bence hatta sende @sokak sanati güvenilir değilsin sende @mrt-06 a kıyamazsın :A :A :A

Şüphen olmasın :Z

maxresdefault (11).jpg

sokak sanati' Alıntı:
Pardon..
Ahmed - Harun'u haklar
X'li Emre - Seni haklar
Ben -Atacan'ı haklarım

@xemrexxx ve @serhatt sadece size yeter be. İkisi de bizim ekibin boa yılanı. Kuyruğu ile boğuyorlar:A @Forumdash

Junior sana benzer, ben ortalığı karıştırıp kaosu geriden izlerim. :A

Seni yolarım Yoluk. Yeni üye olduğun için öyle dedim. Üyelerin hassas noktalarını daha bilmiyorsun.:A Mesela @Çiğdem 'in Yılan fabosi var. Yılan resmi köy direk konudan uzuyor 3 gün gelmiyor. Rakiplerini dağa tanımıyorsun:A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati