TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Evet simdi rakiplerine göz dagi verebilirsin.
@Forumdash

Senin sarkini @xemrexxx secmis.

Evet simdi rakiplerine göz dagi verebilirsin.
@Forumdash

Senin sarkini @xemrexxx secmis.
Ahahhaha sen istedin

Rock geçen haftanın konsepti değilmiydi beyler
Biz neden rock konsepti yaptık ayrıdan o zaman?
Rock konsepti yapıldıgı için biz sadece pop üzerinden yuruduk geçen haftanın konseptini bu haftaya taşiyacağimiz kimsenin aklına gelmemiştir muhtemelen

Siz ne diyorsunuz??
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu

Bu konuda ben artık bişi demicem şimdi birşey dersemm yanlış anlaşılıcam

Ben diyeceklerimi çok farklı yönden puanlamamda yazdım. @kerem biliyor şuan

Ama konsept 2000 ler Yabancı şarkılar dendiği için kategori konusunda çokda yorum yapamam.

Reactions: kerem and Forumdash

#XemrexxxYedirtmeyiz ..

Bu haftanın konsepti tarih ile alakalı türle değil. O sebeple açıklaman manasız kalmış

Reactions: Forumdash
Ama bu sarki 2000'lerde hit olmus yabanci bir sarki oldugu icin bu konsepte de uyuyor.
Bir sarki birden cok konsepte uyabilir. Celine Dion - My Heart Will Go On da film sarkilari konseptinde secilir diyorduk ama 90'lar konseptinde kullanildi mesela.

Reactions: Forumdash