TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Baya iyi tahmin etmişsin çok zorlandı bu hafta yarışmacılar çünkü Rihanna, Beyonce, Shakira gibi çantada keklik şarkılara saldırılınca diğerlerine fırsat kalmadı maalesef. Kolaya kaçanlara sürprizim var bu hafta zaten. :A
1'in kokusunu alıyorum :A
bana özelden güzel özet geçmişsin beğendim :A gün içinde tek tek tüm sayfalara bakacağım. Verdiğin fragman heyecan yarattı. Bölümü izlemem gerek :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
1'in kokusunu alıyorum :A
bana özelden güzel özet geçmişsin beğendim :A gün içinde tek tek tüm sayfalara bakacağım. Verdiğin fragman heyecan yarattı. Bölümü izlemem gerek :A
Verilen puanlara hic göz atmadim ama oylama baslamadan önce senin 2, 3, 9 ve 11 verdiklerin riskte diye düsünmüstüm. :A 3 ve 9 verdiklerin daha cok popüler oldugu icin diger ikili daha riskte olabilir bakalim. Aksam verilen oylarin geneline göz atacagim. :A

Oylarımi kullandım. 2 gündür konuya girmedim kimin kimle yarıştığıni öğrenmemek için.
Oy kullandıktan sonra @kerem 'e kimin ne seçtiği ile ilgili tahmin yürüttüm. galiba %50 tutturdum :A kerem birinden çok pis trip yiyeceğim belli oldu :F

Şarkılar hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim. Açık ara favorim vardı. onun haricinde 3 tane daha bildiğim şarkı vardı ve onlardan 2tanesine bu yüzden kıyak geçtim biraz :A

@Özgür @mrt-06 ve @eskici nin seçimleri şaşırttı :A özellikle mrt-06. o şarkıyı Çiğdem'in seçtiğini sandım :A

Umarımt trip atacağınız oylar vermemisimdir :A
Umarım iyi anlamda şaşırmışsındır :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi