TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Bana karşı anti kampanya ha? Denizime oy vereyim ben de. :Z
İçerde en sevdiğim dizi. :Z

Seni harcamayacağını bildiğim için söyledim. Klişe derken ne klişesi yani. Bu yarışmada hiç kullanılmadı ki Dont Stop yada Umbrella. Sırf Rihanna seviliyor diye zirvelere layık diye çekemiyrolar:A

• Harika
  • Sinir Bozucu
Reactions: xBUGRAx and Ahmed
Seni harcamayacağını bildiğim için söyledim. Klişe derken ne klişesi yani. Bu yarışmada hiç kullanılmadı ki Dont Stop yada Umbrella. Sırf Rihanna seviliyor diye zirvelere layık diye çekemiyrolar:A
@kerem yani bilir kişimizin meşhur sözü var: Bu yarışma ile eski yarışmaları karıştırmayın çünkü burada jüri ve oy veren sayı aşırı fazla ve farklı kişiler var. Yani Rihanna eskiden iyi gitti diye şimdi de iyi gidecek bir kuralı yok. Ben Islak Islak ile 1. olmuşdim ama geçen hafta 5. mi 6. mı oldu. :A

@kerem yani bilir kişimizin meşhur sözü var: Bu yarışma ile eski yarışmaları karıştırmayın çünkü burada jüri ve oy veren sayı aşırı fazla ve farklı kişiler var. Yani Rihanna eskiden iyi gitti diye şimdi de iyi gidecek bir kuralı yok. Ben Islak Islak ile 1. olmuşdim ama geçen hafta 5. mi 6. mı oldu. :A

Yerlilere rağmen 1. Olan şarkı burada takla attırmalı:A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Aynen öyle. MS'de Bir Kadin Cizeceksin elenme potasindaydi ama dün 2. oldun. :A Bir Derdim Var MS'de acik ara 1. olmustu ama gecen hafta 7. oldu. :A

Birde insanlarin müzik kulagi degisebiliyor o yüzden eski tablolara bagli kalmamak lazim. :A

• Harika
Reactions: Ahmed