Klise sarkilara 0 puan hediye edecegim zaten bu hafta.Rihanna bu yarışmanın en garanti ismidir.😎 Ama @xBUGRAx Rude Boy alsa daha iyi olurdu
Klise sarkilara 0 puan hediye edecegim zaten bu hafta.Rihanna bu yarışmanın en garanti ismidir.😎 Ama @xBUGRAx Rude Boy alsa daha iyi olurdu
Pulp Fiction’da çalması imkansız bence film 94 yapımı şarkı ise 2006 yazıyor.Bu arada diğer şarkı Pulp Fiction filmde çalan misirlio şarkısı yada çok benzeri bi şey. Herkesin sevdiği bir Tarantino filmi
Klise sarkilara 0 puan hediye edecegim zaten bu hafta.
Ben yarismalari mi kastettim cahil seni .ssEn klişe Katy Perry'dır. 2 kere Harun ile 1 kere bazinga ile yarıştı. Geçmiş olsun @Ahmed Rihanna 2 kere yarıştı. Toplamda 2 kere bu yarışmalarda oldu Dont Stop
Pulp Fiction’da çalması imkansız bence film 94 yapımı şarkı ise 2006 yazıyor.
Ben yarismalari mi kastettim cahil seni .ss
Bana karşı anti kampanya ha? Denizime oy vereyim ben de.En klişe Katy Perry'dır. 2 kere Harun ile 1 kere bazinga ile yarıştı. Geçmiş olsun @Ahmed Rihanna 2 kere yarıştı. Toplamda 2 kere bu yarışmalarda oldu Dont Stop
Bana karşı anti kampanya ha? Denizime oy vereyim ben de.
İçerde en sevdiğim dizi.
Bence de cezasini kesmelisin.Bana karşı anti kampanya ha? Denizime oy vereyim ben de.
İçerde en sevdiğim dizi.
Bence de cezasini kesmelisin.
Her yil gece kulüplerinde caliyor, yada su dogum günü partilerinde özellikle. Klise yani, herkes biliyor. Güzel ama kolaya kacilmis bir sarki.Kaç kere Dont Stop dinledin peki bu yıl. Ne klişesi
Aa çok ilginç. Sence hangisiyle gelsem.Biliyorum zaten alt müziği alıp üstüne bi şeyler söylemişler bence.
@kerem yani bilir kişimizin meşhur sözü var: Bu yarışma ile eski yarışmaları karıştırmayın çünkü burada jüri ve oy veren sayı aşırı fazla ve farklı kişiler var. Yani Rihanna eskiden iyi gitti diye şimdi de iyi gidecek bir kuralı yok. Ben Islak Islak ile 1. olmuşdim ama geçen hafta 5. mi 6. mı oldu.Seni harcamayacağını bildiğim için söyledim. Klişe derken ne klişesi yani. Bu yarışmada hiç kullanılmadı ki Dont Stop yada Umbrella. Sırf Rihanna seviliyor diye zirvelere layık diye çekemiyrolar
Aa çok ilginç. Sence hangisiyle gelsem.
Her yil gece kulüplerinde caliyor, yada su dogum günü partilerinde özellikle. Klise yani, herkes biliyor. Güzel ama kolaya kacilmis bir sarki.
@kerem yani bilir kişimizin meşhur sözü var: Bu yarışma ile eski yarışmaları karıştırmayın çünkü burada jüri ve oy veren sayı aşırı fazla ve farklı kişiler var. Yani Rihanna eskiden iyi gitti diye şimdi de iyi gidecek bir kuralı yok. Ben Islak Islak ile 1. olmuşdim ama geçen hafta 5. mi 6. mı oldu.
Aynen öyle. MS'de Bir Kadin Cizeceksin elenme potasindaydi ama dün 2. oldun. Bir Derdim Var MS'de acik ara 1. olmustu ama gecen hafta 7. oldu.@kerem yani bilir kişimizin meşhur sözü var: Bu yarışma ile eski yarışmaları karıştırmayın çünkü burada jüri ve oy veren sayı aşırı fazla ve farklı kişiler var. Yani Rihanna eskiden iyi gitti diye şimdi de iyi gidecek bir kuralı yok. Ben Islak Islak ile 1. olmuşdim ama geçen hafta 5. mi 6. mı oldu.
Aşkım herkes bir Umut değil.Yerlilere rağmen 1. Olan şarkı burada takla attırmalı
Aşkım herkes bir Umut değil.
Rihanna sarkilariyla büyüdüm ben, ama bu kadar kolayciligin ve garanticiligin bir faturasi da olmali.Herkese hitap eden şarkılar yapıyor ki herkes biliyor. Neyse umrumda değil sen iki kişi de