TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta (2000'ler Yabancı Şarkılar)

Recabımdaki subliminal mesajlar bilinçaltınıza işlesin güzelce. :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and Çiğdem
Playlistte ilk sıralara yoğun talep gelince artık recaba göre yapma kararı aldım. İlk recabını gönderen ilk sırayı, son gönderen son sırayı alır. :) @bazinga @Çiğdem @denizz19 @dreamy @eskici @Forumdash @mrt-06 @Özgür @xBUGRAx @xemrexxx @Ahmed
Yazık demek sonuna kadar dinleyen yok... :A
Ben hiç öyle bir talepte bulunmamıştım ne uyanıklar varmış. :A
Korkulur bu yarışmacılardan, hiç aklıma gelmezdi. :A

Bence de doğrusu olmuş. :D
Son sıralarda olmak daha avantajlı bence :A
Ben her haftaya farklı birisini koymaya özen gösteriyordum eşit şekilde paylaştırıyordum yanı her hafta farklı birisi tabi seçilmeden elenenlere yapacak bişi yok :A @sokak sanati @Forumdash @Bully

Diğer sıralamayıda birbirine uygun tarz şarkıları alt alt koyuyordum dinlenmesi kolay olması açısından bir uyum olarak ayarlamaya çalışıyordum :A :A :A

Ben her haftaya farklı birisini koymaya özen gösteriyordum eşit şekilde paylaştırıyordum yanı her hafta farklı birisi tabi seçilmeden elenenlere yapacak bişi yok :A @sokak sanati @Forumdash @Bully

Diğer sıralamayıda birbirine uygun tarz şarkıları alt alt koyuyordum dinlenmesi kolay olması açısından bir uyum olarak ayarlamaya çalışıyordum :A :A :A
Bende öyle ayarliyorum, bir yarismaci bir hafta öndeyse gelecek hafta arkalara düsüyor mesela. :A Ama su son iki haftadir nedense beni niye arkalara attin diye sikayetler var. :A Torpil gececegim sana sanki. :A

İlk başta Beyonce - Naughty Girl’de karar kılmıştım ama şimdi de Pump İt kafamı karıştırıyor. :A Acaba kararımı değiştirsem mi yoksa aynı mı kalsa bilemedim. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
İlk başta Beyonce - Naughty Girl’de karar kılmıştım ama şimdi de Pump İt kafamı karıştırıyor. :A Acaba kararımı değiştirsem mi yoksa aynı mı kalsa bilemedim. :A

@xemrexxx Beyonce istiyordu. Değiştirirsn ona da Beyonce kalır. Kalbimi temiz desem yoksa ballı mı desem bilemedim:A @kerem @Çiğdem

@Özgür degistirme en iyisi, bu @xemrexxx'nin yine 4 ayak üstüne düsmesine izin vermeyelim. :A
EXDqx_xXgAAnSsa.jpeg

• Güldürdün
Reactions: kerem