xBUGRAx
Süper Emekli
Korkulur bu yarışmacılardan, hiç aklıma gelmezdi.
Son sıralarda olmak daha avantajlı bence
Yazık demek sonuna kadar dinleyen yok...
Doğrusu buydu.
Ben hiç öyle bir talepte bulunmamıştım ne uyanıklar varmış.
Korkulur bu yarışmacılardan, hiç aklıma gelmezdi.
Bence de doğrusu olmuş.
Ben her haftaya farklı birisini koymaya özen gösteriyordum eşit şekilde paylaştırıyordum yanı her hafta farklı birisi tabi seçilmeden elenenlere yapacak bişi yokSon sıralarda olmak daha avantajlı bence
Bende öyle ayarliyorum, bir yarismaci bir hafta öndeyse gelecek hafta arkalara düsüyor mesela.Ben her haftaya farklı birisini koymaya özen gösteriyordum eşit şekilde paylaştırıyordum yanı her hafta farklı birisi tabi seçilmeden elenenlere yapacak bişi yok@sokak sanati @Forumdash @Bully
Diğer sıralamayıda birbirine uygun tarz şarkıları alt alt koyuyordum dinlenmesi kolay olması açısından bir uyum olarak ayarlamaya çalışıyordum
Birkac kisiyi etiketleseydin bari.İlk başta Beyonce - Naughty Girl’de karar kılmıştım ama şimdi de Pump İt kafamı karıştırıyor.Acaba kararımı değiştirsem mi yoksa aynı mı kalsa bilemedim.
Kesha bu kliseleri ezer gecer, sarkinin temposu o kadar bilindik ve iyi ki.Milletin elenmesini istiyirsun galiba.
Yeni uyandım bakıcam@xemrexxx şarkını seçtin mi.
Mobilden hızlıca yazdım unuttum.Birkac kisiyi etiketleseydin bari.
Saglam gibi diyecegim de Rihanna'lar riskli gibi geldi gözüme, bence bu hafta kliselerden biri elenecek. Klise sarkilarin secilmemesi adina iyi bir gelisme olur.@eskici 'den emin misin? Sen nasıl buldun o şarkıyı
Zaten o meluna kalmasın diye değiştirmek istemiyorum bir yandan.@sokak sanati
Saglam gibi diyecegim de Rihanna'lar riskli gibi geldi gözüme, bence bu hafta kliselerden biri elenecek. Klise sarkilarin secilmemesi adina iyi bir gelisme olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?