İstediğim şarkıyı seçemedim ama bu şarkı da güzel abartma@eskici ne yapmış cidden yaa. O kadar iyi şarkı variken
İstediğim şarkıyı seçemedim ama bu şarkı da güzel abartma@eskici ne yapmış cidden yaa. O kadar iyi şarkı variken
Ben geçen haftayı kastetmiştim.Şarkımı beğendiğini söylüyordun
Herkesin kendine ait bir yorumu vardır.Survivor izliyordum senin yorumun da tuzu biberi oldu konudan kaçmamınneyse artık Survivor izlemeyi bıraktım gitmem bir daha
Bende yeni birilerini bulurum evelallah.Zor gerçekten 2016 da MS i 2017 de burda son kez yarışmıştım o heyecanı özlemişim şimdide alamancı kerem özleyecek gibi@sokak sanati Zaten şefliği artık bırakmaz
Bence şarkın güzel ama halk ne der bilememİstediğim şarkıyı seçemedim ama bu şarkı da güzel abartma
İstediğim şarkıyı seçemedim ama bu şarkı da güzel abartma
19.59'da oylar elinde olurBad guys, bugün son gün sonra unuttum demeyin.20:00'a kadar bekliyorum.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @The_Erinch @xdragxx @yigit_00 @emreemreu
@Tolstoyevski19.59'da oylar elinde olur
Karar veremiyorum😡
Edit: telefonum kendiliğinden iki tane kuru kafa ayarlayıp yolladı bu mesaji ve kapandıneyseki kimse görmeden editleyebildim
19:59 ne ya? Erkenden yolla iste, sonra unuturum falan.19.59'da oylar elinde olur
Karar veremiyorum😡
Edit: telefonum kendiliğinden iki tane kuru kafa ayarlayıp yolladı bu mesaji ve kapandıneyseki kimse görmeden editleyebildim
Şaka yaptim tabiki19:59 ne ya? Erkenden yolla iste, sonra unuturum falan.
Peki bekliyorum o zaman. Zaten sona atacaktim senin oylarini.Şaka yaptim tabiki
3 gibi yalnız kalacağım. İyice dinlerim sonra oyumu yollarım
Bizimkiler eve geç gelecek oyüzden bana uyarPeki bekliyorum o zaman. Zaten sona atacaktim senin oylarini.
Niye sayikliyorsun?Kaderimde bu da mı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha. Yaaar ellerin nerde ya beni de götür Ya da gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam Ki ölürüm hasretinle.
Neye sasirdin? 😱
Ay anladık aman .ssBad guys, bugün son gün sonra unuttum demeyin.20:00'a kadar bekliyorum.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @The_Erinch @xdragxx @yigit_00 @emreemreu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?