TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Evet eskiden yarişmalardan biri sandım
Musicsurvivor ile BŞB aynı şey değil mi ya
Sanki isim değişmiş başka kanala transfer olmuş gibi

Abonemisin kanala
Zile bassaydın her videoda bildirim bile gelirdi

Reactions: kerem
Evet eskiden yarişmalardan biri sandım
Musicsurvivor ile BŞB aynı şey değil mi ya
Sanki isim değişmiş başka kanala transfer olmuş gibi

Abonemisin kanala
Zile bassaydın her videoda bildirim bile gelirdi
MusicSurvivor'da bir sarkici seciyorsun ve o sarkicinin 15 sarkisiyla beraber yarisiyorsun.
Nispeten daha az stresli zaten sarkiciya bagli oldugun icin sarkilari siraliyorsun sadece.

Reactions: Forumdash
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.

Son Oy Kullanma Tarihi: 1 Mayıs Cuma 20:00

1. maNga - Bir Kadın Çizeceksin
2. Emre Aydın - Afili Yalnızlık
3. Şebnem Ferah - Sil Baştan
4. Kargo - Yıldızların Altında
5. Duman - Senden Daha Güzel
6. Pamela - İstanbul
7. maNga - Cevapsız Sorular
8. Barış Akarsu - Islak Islak
9. Duman - Aman Aman
10. Şebnem Ferah - Sigara
11. Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
12. Seksendört - Ölürüm Hasretinle

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu

Sarkilarin hepsi cok iddiali, kim elenecek merakla bekliyor olacagim. Kötü sarki yok resmen.

Reactions: The_Erinch
Gerçekten kötü şarkı yok ama kıstas Rock olduğu için biraz Rock dan sıyrılan şarkılar var...O nedenle ona göre artık puan vereceğim. Çünkü başka bir kıstas bulamıyorum;hepsi birbirinden güzel.

Reactions: kerem
Rock'in kendi altinda bir sürü farkli cesidi var. Pop Rock, Anadolu Rock vb. O yüzden bazilari kulaaga farkli gelse de hepsi Rock sarkilar aslinda.
Rock olmasa sarkilari kabul edemezdim zaten.

Oylarımı kullandım bazı yarışmacılara bol şanslar gerçekten ihtiyaçları olacak

bende tam buna göre puan verdim kıstas rock ama rock gibi gelen 4-5 şarkı vardı sadece

Reactions: The_Erinch