TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Reactions: kerem and Dosi
İsveç'den kimleri dinliyorsun peki
MTV'den yayınlanan tüm amerikan müzkkleriyle büyüdum
ve o seneler yaygın isimler.
isveç olarak öyle kişi degilde şarkılar. Eskilerde çocukluğumda ABBA dinlerdim.Şimdilerde Darin var o iyi ama arada dinliyorum

Yildizlarin Altinda efsanedir ama sen eski sarkilari pek bilmedigin icin kulagina yeni gelebiliyor o yüzden degisebiliyor her an ama ben bu sarkiyla büyüdüm mesela.
O yüzden sevmemem anormal olur.
@Forumdash
okadarda değil ya, ezbere bildiğim bir şarkı. Başka yorum olarak duymuştum ama zevkime uymuyor

Reactions: kerem and MasacRE
Duman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu
oylama başlayınca yine at. Sonra kerem kabul etmez, @denizz19 zararlı çıkar
84'ü sevdiğini bilmeyen yok gibi

herkes benim gibi recapta karar vermiyor @kerem

bu hafta okadar iyiki anca recapta dinleye dinleye karar vereceğim😏

Zaten YouTubedaki oynatma listesinde recapları dinledim, Duman’ları da üstüne zahmet edip recapsız olarak dinledim, bir de tekrar mi göndereceğim yani

Duman’ların recabı olmadığı için arkaplanda tamamını dinledim, zaten bana hitap eden bir hafta olduğu için vakit varken hazır elden çıkması iyi oldu
@Tolstoyevski daimi abonelerimden biri oldugu icin ona kiyak gecebilirim sanirim.
Ama recaplari tekrar atacagim, ona bakip fikrini degistirebilir cünkü sarki kadar recap da cok önemli bir unsur.

Dikkat et yine @denizz19 @bazinga'dan biri kapmasin.
Ben önceden duyurmuş olcam zaten nereye kapılıyor
Hem önceden duyurulursa böyle o kaptı bu kaptı derdi olmaz
Millet ilk dakkalarda konuya üşüşmez

Eee bu liste yok
@kerem hangi şarkılar diye bakıcaktım

Ben çoktan dinledim, şimdi gizlemiş sanırım @kerem
Yarışırken de daha puanlama başlamadan önce yüklenen şarkıları gizlice takip eder, ona göre hareket ederdim stratejik olarak, ne çakalmışım ama

Ona da cözüm buldum merak etme. Artik yarismaci olursan o cakalliklari yapamayacaksin maalesef.

Reactions: Tolstoyevski