iyi ki yokmuşum desenize, bazen sabırsız olabiliyorum çünkü ve söylenirdim ben deNe çabuğu be 2 saat oldu.
Ayy bize ne first timeı ise. Ss @serhatt gibi 5000.seferi olsaydı bize ne yani. SsBekleyin, cocugun ilk haftasi az anlayis gösterin.
Sen devralsana, tecrübelisin.Bekleyin, cocugun ilk haftasi az anlayis gösterin.
Ne alaka asdfghjklöAyy bize ne first timeı ise. Ss @serhatt gibi 5000.seferi olsaydı bize ne yani. Ss
Haftaya bakariz.Sen devralsana, tecrübelisin.
Kesinlikle sen al. @MayısKralı hala açıklamadı.ssNe alaka asdfghjklö
Haftaya bakariz.
Ben hepsini önceden planliyordum, o yüzden bir sikinti cikmiyordu ama @MayısKralı hazirlikli degilmis anlasilan.Kesinlikle sen al. @MayısKralı hala açıklamadı.ss
O yüzden bu tarz yarışmalarda puan hesaplamayı sonraya bırakmamak lazım her yeni üye attığında güncellemek daha iyi.Ben hepsini önceden planliyordum, o yüzden bir sikinti cikmiyordu ama @MayısKralı hazirlikli degilmis anlasilan.
1 puanım eksik gelmesin, sabaha oturup sayarım aşko bak. Şansıma beni bulur zaten...Arkadaşlar oylar geliyor da Hadise'nin puanlarını silmişim yanlışıkla onu hesaplıyorum. Kusura bakmayın @Yiğitt sana denk geldi
Dilini koparacam en sonunda.#ilahiadalet #sabır #şükür
Skandal 1!!!1!-!1!1!1!1!1!!!!1111!Sonuçlar konuda.
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @pompy