TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
@MayısKralı ben devam edemeyeceğim yarışmacı olarak bilgilendirmek istedim.
Tam olarak 8 adet muhteşem şarkı var elimde. Hangisini seçsem karar veremedim.
Baska secenek yok zaten.
Aynen öyle olacak.
@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın?
Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊

Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse tam puani kapar.

@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.

Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz.

benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririm
yani 16 puan boşta kalacak o kesin. Sizin puan sisteminiz nasıl olacak? Mayıskralı sizinkinin, benimkimden farklı olacağını söylemişti. Nekadar farklı olabilirki?

Reactions: kerem
Corba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim.

Corba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim.
Bencede yapın
kendisi ile başka bir yarışmada geçmişimiz var, yeni aktif olan bir üyeydim ve beni baş jüri yapti sonra kendimi programı sunarken buldum

Burada ona başta 'programi tamamlayacakmısın' diye sordular. Senin ikinci sunucu olman herkesi rahatlattı
konuda ve özelden bana yarışma kurallarını soranlar oluyor. 2 sunucu var ve ben kendimi yine yarışmanin sorumlusuymuş gibi hissediyorum
ilk bölüm başlasın, jüriliğimin tadını çıkarayım artık

@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın?
Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊
[/QUOTE]

Ben de onu sordum @mesmeso61 zaten eklerdim ama ben göremedim onu, @Silinmiş Üye un yerine girmiş olur dediğin gibi.

Saat 20.00'da etiket yaparız, onun sonrasında şarkılar gelmeye başlar.

Reactions: Dosi
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler
@kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek

Ben biliyorum zaten formatı, zamanında @mrt-06 ya da baya ısrar etmiştim başlatması için.
İlk sezonuna katılamamıştım malum.

tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler
@kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek

Foruma alışamadım hala, kusura bakma bir yandan mesaj yazarken tamamlamadan senin mesajı alıntıladığımdan oldu.

Az önceki mesajı silmişsin bildirimi geldi ama göremedim.
20.00’da mı göndermeye başlayacağız yoksa 20.00’da sen mesaj attıktan sonra mı atacağız?
@MayısKralı

17 kişi olacak, yine eksik

az sakinleş önce
Git başvuru konusunda isimleri al ve mesmessoyi ekle baştan etiketle. Yada 20'yi bekle artık. 2 kere yolladın kizmasinlar

Ben Almanya'nın herhangi bir şarkısıyla gelene tam puan veririm özellikle Lena Meyer Landrut'un Satelitte şarkısı aklınızda bulunsun.

@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-

Ellerimi avuçluyorum ve şarkıları bekliyorum, ben şimdiden sevdim bu jürilik işini Sayın başkanım @Dosi 😎😎😎