Baska secenek yok zaten.Jüriler nasıl oy kullanıyor @MayısKralı MS'de olduğu gibi sana özelden puan mı atacağız beni bilgilendirsin biri @Dosi sen de bilirsin![]()
Baska secenek yok zaten.Jüriler nasıl oy kullanıyor @MayısKralı MS'de olduğu gibi sana özelden puan mı atacağız beni bilgilendirsin biri @Dosi sen de bilirsin![]()
@MayısKralı ben devam edemeyeceğim yarışmacı olarak bilgilendirmek istedim.
Tam olarak 8 adet muhteşem şarkı var elimde. Hangisini seçsem karar veremedim.
@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın?Baska secenek yok zaten.Aynen öyle olacak.
![]()
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın?Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊
benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririmKonsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.
Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz.![]()
Corba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim.benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririm![]()
yani 16 puan boşta kalacak o kesin. Sizin puan sisteminiz nasıl olacak? Mayıskralı sizinkinin, benimkimden farklı olacağını söylemişti. Nekadar farklı olabilirki?
Bencede yapınCorba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim.![]()
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişilerArkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx
Ben de onu sordum @mesmeso61 zaten eklerdim ama ben göremedim onu, @Silinmiş Üye un yerine girmiş olur dediğin gibi.![]()
o etiketli olmalı, herkese bildirim gitmezki öyle. Tüm yarışmacıları unutma amaSaat 20.00'da etiket yaparız, onun sonrasında şarkılar gelmeye başlar.![]()
Ben biliyorum zaten formatı, zamanında @mrt-06 ya da baya ısrar etmiştim başlatması için.o hooo @MayısKralı yarışmacıların bir şey bilmiyorneyse baş jüri olarak bilgilendirme yapayım. Yarın yanılmıyorsam 8de paylaşim olacak. Tetikte ol ve Mayıskralı size bir saat verecek ve o saatte etiketlediği an hemen konuda videonu paylaş. Baktın senden önce kapan olmuş hemen ikinci seçeneğini paylaş o da elden gitmeden. Seçimler keisinleşince özelden Mayıskralına yazıp recabı ayarliyorsun. @Silinmiş Üye @dreamy şuan aklımda yenilerden olan sizlersiniz. Sizde kurala bakın. 19.59 paylaşırsanız yanlışlıkla 20.00 yine paylaşın
bu yarışmanın en güzek yanı o. Kim kaparsa
![]()
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler@kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek![]()
İstanbullardan zor olur tabii.@MayısKralı ben devam edemeyeceğim yarışmacı olarak bilgilendirmek istedim.
Tamam cevabımı aldım.Arkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx
17 kişi olacak, yine eksikArkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
Arkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse tam puani kapar.
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.
Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz.![]()