Baska secenek yok zaten. Aynen öyle olacak.Jüriler nasıl oy kullanıyor @MayısKralı MS'de olduğu gibi sana özelden puan mı atacağız beni bilgilendirsin biri @Dosi sen de bilirsin
Baska secenek yok zaten. Aynen öyle olacak.Jüriler nasıl oy kullanıyor @MayısKralı MS'de olduğu gibi sana özelden puan mı atacağız beni bilgilendirsin biri @Dosi sen de bilirsin
@MayısKralı ben devam edemeyeceğim yarışmacı olarak bilgilendirmek istedim.
Tam olarak 8 adet muhteşem şarkı var elimde. Hangisini seçsem karar veremedim.
@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın? Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralıBaska secenek yok zaten. Aynen öyle olacak.
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın? Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊
benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririm yani 16 puan boşta kalacak o kesin. Sizin puan sisteminiz nasıl olacak? Mayıskralı sizinkinin, benimkimden farklı olacağını söylemişti. Nekadar farklı olabilirki?Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.
Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz.
Corba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim.benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririm yani 16 puan boşta kalacak o kesin. Sizin puan sisteminiz nasıl olacak? Mayıskralı sizinkinin, benimkimden farklı olacağını söylemişti. Nekadar farklı olabilirki?
Bencede yapın kendisi ile başka bir yarışmada geçmişimiz var, yeni aktif olan bir üyeydim ve beni baş jüri yapti sonra kendimi programı sunarken buldumCorba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim.
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler @keremArkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx
Ben de onu sordum @mesmeso61 zaten eklerdim ama ben göremedim onu, @Silinmiş Üye un yerine girmiş olur dediğin gibi.
o etiketli olmalı, herkese bildirim gitmezki öyle. Tüm yarışmacıları unutma ama kolay gelsinSaat 20.00'da etiket yaparız, onun sonrasında şarkılar gelmeye başlar.
Ben biliyorum zaten formatı, zamanında @mrt-06 ya da baya ısrar etmiştim başlatması için. İlk sezonuna katılamamıştım malum.o hooo @MayısKralı yarışmacıların bir şey bilmiyor neyse baş jüri olarak bilgilendirme yapayım. Yarın yanılmıyorsam 8de paylaşim olacak. Tetikte ol ve Mayıskralı size bir saat verecek ve o saatte etiketlediği an hemen konuda videonu paylaş. Baktın senden önce kapan olmuş hemen ikinci seçeneğini paylaş o da elden gitmeden. Seçimler keisinleşince özelden Mayıskralına yazıp recabı ayarliyorsun. @Silinmiş Üye @dreamy şuan aklımda yenilerden olan sizlersiniz. Sizde kurala bakın. 19.59 paylaşırsanız yanlışlıkla 20.00 yine paylaşın bu yarışmanın en güzek yanı o. Kim kaparsa
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler @kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek
İstanbullardan zor olur tabii.@MayısKralı ben devam edemeyeceğim yarışmacı olarak bilgilendirmek istedim.
Tamam cevabımı aldım.Arkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx
17 kişi olacak, yine eksikArkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
Arkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse tam puani kapar.
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin.
Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz.