TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
@MayısKralı ben devam edemeyeceğim yarışmacı olarak bilgilendirmek istedim.
Tam olarak 8 adet muhteşem şarkı var elimde. Hangisini seçsem karar veremedim.
Baska secenek yok zaten. :A Aynen öyle olacak. :D
@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın? (b) Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊

Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse tam puani kapar. :A

@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın? (b) Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊
@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin. :A

Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz. :A

Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse

@MayısKralı hafta konusundan önce yarismaci ve jüri üyelerini tanitalim dedim sana. Cok acele ettin. :A

Neyse bundan sonra her hafta konusunu acarken MS'deki gibi kural, yarismaci ve jüriyi konuda belirtiriz. :A
benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririm :A :A yani 16 puan boşta kalacak o kesin. Sizin puan sisteminiz nasıl olacak? Mayıskralı sizinkinin, benimkimden farklı olacağını söylemişti. Nekadar farklı olabilirki?

• Güldürdün
Reactions: kerem
benim aklımdakini seçen kişi 17, ikinci olan kişi begendiğim şarkıysa 15, değilse 14 veririm :A :A yani 16 puan boşta kalacak o kesin. Sizin puan sisteminiz nasıl olacak? Mayıskralı sizinkinin, benimkimden farklı olacağını söylemişti. Nekadar farklı olabilirki?
Corba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim. :A

Corba oldu burasi. @MayısKralı ile özelden tekrar toplanti yapmaliyim. :A
Bencede yapın :A kendisi ile başka bir yarışmada geçmişimiz var, yeni aktif olan bir üyeydim ve beni baş jüri yapti sonra kendimi programı sunarken buldum :F

Burada ona başta 'programi tamamlayacakmısın' diye sordular. Senin ikinci sunucu olman herkesi rahatlattı :A konuda ve özelden bana yarışma kurallarını soranlar oluyor. 2 sunucu var ve ben kendimi yine yarışmanin sorumlusuymuş gibi hissediyorum :A ilk bölüm başlasın, jüriliğimin tadını çıkarayım artık :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
[/QUOTE]

Ben de onu sordum @mesmeso61 zaten eklerdim ama ben göremedim onu, @Silinmiş Üye un yerine girmiş olur dediğin gibi. :X

Saat 20.00'da etiket yaparız, onun sonrasında şarkılar gelmeye başlar. :X

• İlginç
Reactions: Dosi
Arkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız. :X

@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx

Ben de onu sordum @mesmeso61 zaten eklerdim ama ben göremedim onu, @Silinmiş Üye un yerine girmiş olur dediğin gibi. :X
tüm yarışmacıları etiketlemedin 😱 17 kişiler :A @kerem
Ben akşam gelmeye çalışırım o vakitlerde. eğlenceli olacak kapışmalarıni izlemek :Z

o hooo @MayısKralı yarışmacıların bir şey bilmiyor :A neyse baş jüri olarak bilgilendirme yapayım. Yarın yanılmıyorsam 8de paylaşim olacak. Tetikte ol ve Mayıskralı size bir saat verecek ve o saatte etiketlediği an hemen konuda videonu paylaş. Baktın senden önce kapan olmuş hemen ikinci seçeneğini paylaş o da elden gitmeden. Seçimler keisinleşince özelden Mayıskralına yazıp recabı ayarliyorsun. @Silinmiş Üye @dreamy şuan aklımda yenilerden olan sizlersiniz. Sizde kurala bakın. 19.59 paylaşırsanız yanlışlıkla 20.00 yine paylaşın :A bu yarışmanın en güzek yanı o. Kim kaparsa :A
Ben biliyorum zaten formatı, zamanında @mrt-06 ya da baya ısrar etmiştim başlatması için. :A İlk sezonuna katılamamıştım malum. :A

• Güldürdün
Az önceki mesajı silmişsin bildirimi geldi ama göremedim. :A 20.00’da mı göndermeye başlayacağız yoksa 20.00’da sen mesaj attıktan sonra mı atacağız? :A @MayısKralı

Arkadaşlar, az önceki mesaja eklemeye unutmuşum şimdi düzelttim ama şarkı göndermek için 20.00-20.15 arasında bizim mesajımızı bekleyin. Saat 20.00'da göndermeye çalışacağız. :X

@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @Silinmiş Üye @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx
17 kişi olacak, yine eksik :T:
az sakinleş önce :A Git başvuru konusunda isimleri al ve mesmessoyi ekle baştan etiketle. Yada 20'yi bekle artık. 2 kere yolladın kizmasinlar :F

• Güldürdün
Konsept güzelmis, aklima simdiden 5 sarki geldi. Özellikle bir tanesi var ki onu kim secerse tam puani kapar. :A

Ben Almanya'nın herhangi bir şarkısıyla gelene tam puan veririm özellikle Lena Meyer Landrut'un Satelitte şarkısı aklınızda bulunsun. :Z

@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-

Ellerimi avuçluyorum ve şarkıları bekliyorum, ben şimdiden sevdim bu jürilik işini Sayın başkanım @Dosi 😎😎😎

• Harika