@MayısKralı şimdi ilgileniyor onunla. Yani umarım. Yoksa zor oy alırız.Bacım DMlerle hatırlatma yapıyorduGerçek bir amme hizmetiydi
@MayısKralı şimdi ilgileniyor onunla. Yani umarım. Yoksa zor oy alırız.Bacım DMlerle hatırlatma yapıyorduGerçek bir amme hizmetiydi
Alıntıyı sil sende ozamanYok şarkıyı kendisi seçti, -20 yok. Bu yüzden sil bu mesajını etkilenmesin kimse oylamadan.
Neyi düzenleyeyim?
Listedeki tek türkçe şarkı bende.Bu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!
Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00
Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz.
- Sertab Erener - Everyway That I Can
- maNga - We Could Be The Same
- Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
- Alexander Rybak - Fairytale
- Hadise - Düm Tek Tek
- Aysel & Arash - Always
- Lena - Satellite
- Ruslana - Wild Dances
- Athena - For Real
- Helena Paparizou - My Number One
- Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
- Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
- Can Bonomo - Love Me Back
- Loreen - Euphoria
- Emmelie de Forest - Only Teardrops
- Secret Garden - Nocturne
- Duncan Laurence - Arcade
Bu Şarkı Benim 2020 1. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Umarım Şebnemedir.17 puanı vereceğim şarkıya net bir şekilde karar verdim.
Ama diğer dağılım nasıl olacak inzivaya çekilmem lazım
Uyarımıza uymamış dediğin benim herhalde.Listenin tamamını dinledim. Eurovision'a çok hakimim ve buyüzden beni heyecanlandıran bir konsept oldu. Geçen sezon normal jüri gibi oyladığım için zorlanmıştım sıralamalarda.
son şarkı bende açılmadı. Racabın kaç @-potterhead- ? @kerem uzun versiyon ile dinleyeyim.(edit: MayısKralı'ndan aldım recabı)
Son 3lüm belli. En düşük puanı kime vereceğimi kesinleştirdim.
Tam puanım belli. Bana bazı kurallar verildi. Tam puan ve 1 puan sadece 1 şarkıya verebilirmişimBen zaten tam paunı 1 taneye rezerve etmiştim.
2 tane aynı ayarda sevdiğim şarkı var. Onlarada güzel puanlarım gelecek.
bir şarkı varki hayal kırıklığı yaşadım, recabı çok yanlış kullanmışpuanım hazırdı ama recapta batırdığı için puan kıracağımoylamamda belirtirim.
Bir başka şarkıda da puan kıracağım. O kişi okuyunca anlar, uyarımıza uymamış.
Başka biride yanlış video ile gelmiş.
Diğerlerinin puanlamalarına sonra karar vereceğim.
Tekrar bak bir. Ne demek açılmadı?Listenin tamamını dinledim. Eurovision'a çok hakimim ve buyüzden beni heyecanlandıran bir konsept oldu. Geçen sezon normal jüri gibi oyladığım için zorlanmıştım sıralamalarda.
son şarkı bende açılmadı. Racabın kaç @-potterhead- ? @kerem uzun versiyon ile dinleyeyim.(edit: MayısKralı'ndan aldım recabı)
Tam puanım belli. Bana bazı kurallar verildi. Tam puan ve 1 puan sadece 1 şarkıya verebilirmişimBen zaten tam paunı 1 taneye rezerve etmiştim.
bir şarkı varki hayal kırıklığı yaşadım, recabı çok yanlış kullanmışpuanım hazırdı ama recapta batırdığı için puan kıracağımoylamamda belirtirim.
yoo. Sana zaten düşük puan gelir dedim, olan puanı kırmam için sebep yokUyarımıza uymamış dediğin benim herhalde.
Rahatladım şimdi.yoo. Sana zaten düşük puan gelir dedim, olan puanı kırmam için sebep yokama kurtardın, senden daha kötü puan vereceğim şarkılar çıktıHadi iyisin
Yanlış recap ben değilim umarım. 😱Listenin tamamını dinledim. Eurovision'a çok hakimim ve buyüzden beni heyecanlandıran bir konsept oldu. Geçen sezon normal jüri gibi oyladığım için zorlanmıştım sıralamalarda.
şimdi oldu. Ben hepsini dinlerken "ülkende açılmıyor" mesajı geldi.Tekrar bak bir. Ne demek açılmadı?
Vallahi @Ahmed cim; beklediğim yerli şarkı oydu...tam puan mı bilmem ama kesinlikle yüksek bir puanın var benden yanaUmarım Şebnemedir.
Evet telif yedi önce, düzelttim ama.şimdi oldu. Ben hepsini dinlerken "ülkende açılmıyor" mesajı geldi.
Oo @Sherlock beyciğim de mi katıldı jüriye
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 1. Hafta oylaması başlamıştır!
Son oy kullanma tarihi: 23 Mart Pazartesi 21.00
Oyları @MayısKralı'na özel mesaj kutucuğundan gönderebilirsiniz.
- Sertab Erener - Everyway That I Can
- maNga - We Could Be The Same
- Şebnem Paker & Grup Etnik - Dinle
- Alexander Rybak - Fairytale
- Hadise - Düm Tek Tek
- Aysel & Arash - Always
- Lena - Satellite
- Ruslana - Wild Dances
- Athena - For Real
- Helena Paparizou - My Number One
- Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
- Buranowskije Babuschki - Party For Everybody
- Can Bonomo - Love Me Back
- Loreen - Euphoria
- Emmelie de Forest - Only Teardrops
- Secret Garden - Nocturne
- Duncan Laurence - Arcade
Bu Şarkı Benim 2020 1. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?