Şebnem Paker - Dinle seçeyim. Seçilmedi umarım. 😱Geçen Sezon Kenan Doğulu ile gelmişsin ama iyi gitmemiş sayılir
git geçen sezondan kopya çek
@MayısKralı
Şebnem Paker - Dinle seçeyim. Seçilmedi umarım. 😱Geçen Sezon Kenan Doğulu ile gelmişsin ama iyi gitmemiş sayılir
git geçen sezondan kopya çek
alınan şarkıları da yazsaydın uyuşuk başkan.ssŞarkılarını hala göndermeyen, @xemrexxx @Billy Kane @-potterhead- @mrt-06 ve @Ahmed icin şarkıları listeye ekledim.
@Turkuazz bu şarkıyı bırakmış ama bununla gelen benim listemde açık ara avantajlı olur.
eh işte oratalarda diyelim @Turkuazz önceki sezonda alıp çok iyi gitti denilemez. Yine aynısını istemişBenim şarkı nasıl. @MayısKralı @Dosi
alınan şarkıları da yazsaydın uyuşuk başkan.ss
Hadi ya ben de baksaydım keşke. Aslında Sertab ve Manga gibi ağır toplar benim de aklımdan geçti ama çok garanti bir seçim yapmak istemedim şarkıma güveniyorum.eh işte oratalarda diyelim @Turkuazz önceki sezonda alıp çok iyi gitti denilemez. Yine aynısını istemiş
Sertabı seçmeseydim Lenayla yarışırdım. Lenayı seçen benim oylamada da iyi puan alacakŞarkılarını hala göndermeyen, @xemrexxx @Billy Kane @-potterhead- @mrt-06 ve @Ahmed icin şarkıları listeye ekledim.
@Turkuazz bu şarkıyı bırakmış ama bununla gelen benim listemde açık ara avantajlı olur.
Tam puanim yani 17 üzgünüm reserve edildi. 16 yı kimseye vermeyeceğim. Diğerlerinde düşünürümBenim sevgilim bu şarkıyı çok severdi, elensem bile üzülmem. Ablam olarak tam puan bekliyorum.
@Ahmed Beklediğim yerli şarkı buyduBenim sevgilim bu şarkıyı çok severdi, elensem bile üzülmem. Ablam olarak tam puan bekliyorum.
İlk 3 listemeh işte oratalarda diyelim @Turkuazz önceki sezonda alıp çok iyi gitti denilemez. Yine aynısını istemiş
Ben beğenmedim
Sayın başkanım olmaz ki amaBen beğenmedim
Tam puanım belli canım o ayrı. Yalan söyleyeceğini düşünmemiştim.