Şebnem Paker - Dinle seçeyim. Seçilmedi umarım. 😱Geçen Sezon Kenan Doğulu ile gelmişsin ama iyi gitmemiş sayılir
git geçen sezondan kopya çek![]()
@MayısKralı
Şebnem Paker - Dinle seçeyim. Seçilmedi umarım. 😱Geçen Sezon Kenan Doğulu ile gelmişsin ama iyi gitmemiş sayılir
git geçen sezondan kopya çek![]()
alınan şarkıları da yazsaydın uyuşuk başkan.ssŞarkılarını hala göndermeyen, @xemrexxx @Billy Kane @-potterhead- @mrt-06 ve @Ahmed icin şarkıları listeye ekledim.
@Turkuazz bu şarkıyı bırakmış ama bununla gelen benim listemde açık ara avantajlı olur.![]()
eh işte
alınan şarkıları da yazsaydın uyuşuk başkan.ss
Hadi ya ben de baksaydım keşke.eh işteoratalarda diyelim
@Turkuazz önceki sezonda alıp çok iyi gitti denilemez. Yine aynısını istemiş
![]()
Sertabı seçmeseydim Lenayla yarışırdım. Lenayı seçen benim oylamada da iyi puan alacakŞarkılarını hala göndermeyen, @xemrexxx @Billy Kane @-potterhead- @mrt-06 ve @Ahmed icin şarkıları listeye ekledim.
@Turkuazz bu şarkıyı bırakmış ama bununla gelen benim listemde açık ara avantajlı olur.![]()
Tam puanim yani 17 üzgünüm reserve edildi. 16 yı kimseye vermeyeceğim. Diğerlerinde düşünürümBenim sevgilim bu şarkıyı çok severdi, elensem bile üzülmem. Ablam olarak tam puan bekliyorum.![]()
@Ahmed Beklediğim yerli şarkı buyduBenim sevgilim bu şarkıyı çok severdi, elensem bile üzülmem. Ablam olarak tam puan bekliyorum.![]()
İlk 3 listemeh işteoratalarda diyelim
@Turkuazz önceki sezonda alıp çok iyi gitti denilemez. Yine aynısını istemiş
![]()
Ben beğenmedim
Tam puanım belli canım o ayrı.